Dagen idag


Idag har det varit full rulle här hemma. Theo blir snabbt rastlös och det här med att hänga och ta det lungt är inte hans starka sida.



Därmed bestämde vi oss för att ta oss ut. Det blev en promenad på 3 kilometer. Så mycket har jag inte rört på mig under dom fem senatse månaderna sammanlagt. Men det gick fint. Höfterna värker lite men inte alls som tidigare och det känns så otroligt bra att kunna vända sig, sätta sig och röra sig någorlunda igen. Bara hålla tummarna att det går tillbaka helt. Ska till sjukgymnasten efter återbesöket hos BM så får vi se vad hon säger.





Nöjd kille som får komma ut, träffa Embla och Egon och åka bob. Johan sprang och dom sladdade, gjorde snöänglar och grejjade efter vägen så Theo var helt slut när vi kom hem :)




Thilde har det gott. Min bröstmjölk har satt fart så hon vill mest äta hela tiden. HELA TIDEN. Men sover en stund mellan varven. Och annars ligger och kollar med sina stora ögon, och jag måste säga att det känns tryggare och "lättare" denna gång.



Theo läser Liza Marklund i Thildes säng.
 
Jag gjorde piroger till middag. Lyckat för att vara jag. Men kanske ingen höjdare.
Thilde slog bort navel stumpen och jag nästan kräktes. Jag har sååå svårt för den där skrumpliga knölen. Så det var väl bra att den försvann.

Jag fick en blomma av Johan idag och Theo fick sin EFTERLÄNGTADE madagaskar 3. Vi är bortskämda.
Nu börjar postkodmiljonären, så det är väl bara att slänga fram tuttarna och glo på tv. Mjölk kossa blir mitt smeknamn ett tag ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0