Vilken morgon











Ja den här morgonen tar ju alla pris. Mitt huvud snurrar.
Jag lämnar Theo på dagis i god tid. Hör massa sirener men tänker inte mer på det. Lämnar en glad kille.
Går ut till bilen och känner en röklukt som nästan sticker i näsan.
Kör hem för att sen tanka min egen bil. Inser att min nyckel är borta. Tar reserv nyckeln och ska gå i bilen där plånbok och i princip allt ligger. Bilen går inte upp. PANIK. Jag har alltså varit ledig i två veckor och JUST IDAG skulle det jävlas. Tar passaten och blåser till Sörberget där jordens klåpare påstår att han inte kan hjälpa mig med batteri till nyckel. Tvär går jag därifrån och kör rally till Timrå där en trevlig gubbe bryter upp nyckeln och en ännu trevligare dam sätter i nya batteri.. Blåser hem igen och trycker med spänning på knappen BILEN GÅR UPP :)

När jag kommer in slår jag på nyhetsmorgon där berättar dom att en ville står i barnd i Bergeforsen. Jag loggar in på st och får se att det är ett hus som jag och Theo ofta passerar, ett hus alldeles brevid dagis. Där har vi sett små barn och en kvinna som ofta solar på deras sol däck. Dom har en fin hund. I artikeln stod att inga människor befann sig i huset. Dom var nog på dagis och jobb kanske.. Usch. Jag ringer Johan och säger att vi verkligen måste ta i det där med branvarnare hemma. Han håller med.

Idag åker jag alltså och jobbar. Min arbetskamrat är utan bil så jag ska plocka upp honom efter vägen. Det kommer bli ett bra arbetspass.

Theo var nöjd och glad imorse. Han satte sig framför barntv direkt på morgonen och ropade som en liten boss "Mamma Theo Mimmi" Han har sagt mimmi till välling, lite konstigt.. Men det ville han ha iaf.

Jag ska dra på mig lite smink sen lämnar jag huset för några dagar. Mamma kommer hit och tar över om ett tag.

Ha de fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0