Knasiga kvinna.

Jag skulle hämta ett paket på Ica idag när en kvinna i kön bakom mig frågar om jag såg vad som hände utanför?
Jag svarar Nej och imponeras av hennes snygga kläder trots att hon var gammal. Hon berättar att hon sett något mycket konstigt utanför butiken och ungefår där fattar jag att hon är skum, väldigt skum.
Hon berättar att ett fartyg landat i Söråker och deras enda uppdrag var att få henne därifrån. Utomjordingar skulle ta med henne till en annan värld och i den världen, där ville ingen människa leva så hennes följdfråga blev om hon fick gömma dig bakom mig när jag skulle gå ut.. Jag brast ut i skratt och det blev hon arg över: Men lilla vän, skratta inte åt livets fasor. Hon surrade om massa skumma saker och jag funderade på om hon var påverkad eller om hon var psykiskt sjuk. Kvinnan som satt i kassan ringde polisen och jag fick stanna kvar där och vänta för hon var så otroligt rädd för dessa utomjordingar som väntade utanför. Först när jag låtsades att jag trodde henne och frågade henne om utomjordigarna såg ut dom dom gör på tv, blev hon helt överlycklig och förklarade i detalj deras olika utseenden, hur vissa hade tre ögon och vissa kunde till och med ha 8 ben. Den farligaste av dom alla, den största, han såg också mest vanlig ut berättade hon. Hon berättade om den gången då hon blivit bortförd tidigare, hon hade bara varit 15 år. Och vilken historia. Jag funderade vidare på om en kvinna i hennes ålder kanske spelat för mycket tv spel? Men nää. Efter en liten stund kom poliserna som kallade henne vid namn och frågade om det var dags igen? Dom visste vem hon var och förde henne tillbaka dit hon hörde hemma. Jag fick iaf klart för mig att hon inte var påverkad av droger och jag kan inte sluta tänkta på hur häftigt det var. Hon var verkligen inne i en helt annan värld och trodde på fullaste allvar att ett fartyg landat i Sörberget för att ta henne någon annan stans. Poliserna var snälla och lät henne gömma sig mellan dom på vägen ut i bilen. Jag gick bakom och vinkade glatt till henne. Hon vinkade tillbaka och pekade med sitt finger upp i luften. Stackars kvinna.

Jag och Theo är iaf i verkligenheten hemma på barrvägen och vi har nyss ritat en ritning på hans kiosk som vi ska handla virke till :) Några provburks färger och spikar så ska vi nog kunna knackla ihop något där han kan sälja sina pannkaor.

  



Nu dyker Anna upp vilken sekund som helst :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0