Mellanlandar




Kan inte dygnet bara få fler timmar. Jag ska vara hemma en dag. På onsdag åker jag igen. Jag kommer ha varit hemma 4 dagar på tre veckor. Det funkar. Över förväntan bra, men satan va efter släp det blir här hemma. Jag lägger varje sekund på Theo men får ont i magen av att veta om berget av tvätt som växer i tvättstugan, rat rummet som blivit till då jag bara i stress skyfflar in allt från gitarrer, torkställningar och skithuspapper där. Som sagt, ont i magen. Jag håller dörren till just det rummet stängt men på nått vis ser jag en skylt på dörren som säger "MEN FÖR HELVETE RÖJ UPP" varje gång jag går förbi.

Fick köra som en idiot för att hinna i tid och hämta Theo. Jag vägrar både missa föräldramötet och komma sent till dagis på samma vecka. Direkt hem och laga middag.. Ut och köra lastbil och springa över till Embla med bossen, lyssna på bolibomoa skivan och bråka lite över hudvida man får och inte får öppna dörren till frysen. Packa upp och packa om. Sälja korv med ketchup och så klart bygga ett nytt garage. Åka och handla.. Sen är dagen läge för soffslapp.. Jag skulle vilja vara en sån som inte vill avsluta kvällen i soffan, men jag kommer altid göra den prioriteringen ;)  

Jag kanske skulle behöva omprioritera. Jag har under flera veckor tjaffsat med kommunen om att få en större soptunna. Miljötänk i mitt arsle, jag tänker inte bygga en egen kompost och jag anser att vi redan sopsorterar MYCKET så jag drar mitt strå, men dom kan inte ens mot betalning ställa hit en större tunna? Det där har som blivit en grej för mig och jag har verkligen hakat upp mig på just detta med soptunnan istället för att bara släppa det. Jag kanske skulle lägga mer tid på berget i källaren istället för soptunnan, då kanske jag i längden tillochmed skulle hinna låta hårinpackningen sitta i hela verkningstiden? Jag vet att jag egentligen inte behöver fler timmar? Jag behöver bara omprioritera.. Skaffa en nu rutin här hemma för att hinna med det som stör mig.

Någon sa idag när Theo sket ner sin bilmatta "Hellre lite bajs i hörnet än ett rent helvete" och det stämmer ju. Vi har det ju sjukt bra. Men ändå stör det mig att det blir rörigt, oordning och framför allt tvätten.. den där tvätten.

Så medans jag sitter här och kastar bort tiden istället för att starta en till tvättmaskin ska jag passa på att vara lite bitter över den känslan sen ska jag sova och hoppas att dagen imorgon bjuder på mer effektiv tid :)
För idag har jag ju iaf slängt den utgångna mjölken.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0