Så kom helgen.. som består av jobb.. snart..

Jag och Theo var vaken i närmare två timmar inatt. Han hade hosta och kunde inte sova. Vi kollade bolibompa klipp på youtube i mobilen och självklart på traktorrace. Hur som haver så var vi (läs han) pigga idag.

Jag har jobbat hemma hos min Pappa idag. Fick massor gjort och det känns kul.
Mindre roligt och dagens mest störande är att jag i två veckors tid i princip dagligen försökt att komma i kontakt med en människa som jobbar på en av våra ljuvliga mydigheter. Det tycks omöjligt. Denna männsika är konstant upptagen, vägrar svara på mina mail eller ringa upp mig trots otaliga lämnade röstmeddelande. Saken är att ärendet börjar bli brådskande och jag kan för mitt liv inte förstå hur det ska behöva ta sån otroligt lång tid för att återkoppla och svara på två enkla frågor.






Jag och Theo har förberett middagen som vi ska bjuda Johan på. För självklart (ja jag skäms) föll det sig som så att jag missat föräldramötet, det hölls i tisdags. Förvånad? nee.. Bör skaffa bättre koll, men som jag skrev igår är det otroligt mycket som snurrar i mitt huvud. Inte vettig ursäkt direkt men men.. Det går inte att göra ogjort direkt. Lägger tiden på att ta hand om min sambo istället.


Nu ska vi fortsätta stöka.

Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0