Kom hem..




Då var kvällen här. Trollet har nyss somnat. Vi har lekt "klara färdiga gå" hela kvällen. Vi springer mellan sovrummet och köket och den som kommer först vinner. Jag förlorade varje gång ;) Stackars mig!

Pappa kom och åt middag, surrade en sväng.

Imorgon väntar dagis och några timmars jobb.




Han är grym den här killen! Jag förvånas varje dag över allt han lär sig. Det är dock dags för mig att tygla tungan då han härmas ALLT man säger. Idag sa jag i mobilen.. Nää, fy fan.  och ekot kom efter :S Dags att vara tyst.






Jag och Johan har verkligen inte träffats mycket dom senaste två månaderna, ett par dagar närmare bestämt och det har gått över förväntan bra. Men jag saknar honom. Speciellt dagar som dessa.. Ikväll saknar jag honom super mycket. Jag vill att han kommer hem. Det är sånna där små saker som dyker upp, som att trappen ute är svin hal, hade han varit hemma skulle han fixat det på nolltid. Som att det är kallt i huset, det skulle han fixat direkt. Spolarvätskan i bilarna var slut, det skulle han fixat också.. Könsroller? Skit samma. Jag är ganska bekväm i det där och har förmodligen blundat en del för det han faktiskt gör. Eller så är det. Jag visste ju inte ens vart spolarvätskan skulle vara för att det aldrig hänt förut, att det varit slut alltså. Förmodligen för att han hela tiden fyllt på. Sen finns det självklart saker som han inte kan, men fått lära sig ganska snabbt när jag började jobba. Som vart strykjärnet bor i detta hus ;) diskmaskins tabletterna osv. Haha.. Hur som helst vill jag ha hem honom.
Jag har så många planer. Jag vill visa honom hur jag har tänkt mig T´s rum med dom nya möblerna. Jag vill visa honom mitt projekt i huvudet över graderoberna inne i sovrummet, sen kommer han med invändningar och vi gnabbas lite över det, men jag saknar till och med det..


KOM HEM NU JOHAN!


GOD NATT!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0