Färdig..



Äntligen är hallen klar bortsett från några golvlistor. Nu är jag hemskt sugen på att skaffa nya innerdörrar också så det stämmer övverens alltihopa men börsen skriker NEEEEEJ! Det får vackert vänta.




Det var en grå jätte trist tapet innan.



Jag tog upp en gammal byrå som tidigare ägare lämnat nere i gillestugan och sen målade jag och Theo den.



Köpte nya knoppar på BOOM så det skulle bli lite roligare.


RESULTATET.








Johan tapetserade garderobsdörrarna i samma tapet också.
Nästa projekt blir Theos rum, har hittat en garderob till honom på fyndis som jag skulle vilja ha men vi har ju inget släp :S Känner inte för att betala mer för att hyra en släpvagn några timmar än vad själva garderoben kostar så även det får ligga på is. Kanske finns den kvar ett tag så jag får grunna på den nöten. (Tills jag övertalat J att låna hem lastbilen från hans firma) ;)



Theo har varit hur tålmodig som helst i helgen. Vi har inte gjort något "roligt" alls mer än att cyklat fram och tillbaka för att titta på traktorn i andra kvarteret. Han har lekt med sig själv medans jag målat dom stunder han inte hjälpt till och mitt samvete svider lite. Jag tycker iaf man kan göra något tillsammans under en hel helg. Som att gå på promenad i skogen, en picnik eller det bästa DRAKBORGEN.
Jag åker och jobbar på onsdag och blir i princip borta i NIO dagar. Kaos.
Så imorgon har jag tagit ledigt åt lillen och hela dagen ska ägnas åt massa roliga saker som drakborgen och trtaktorer. Inga trista affärer, ingen målning, ingen dator.. Bara total uppmärksamhet åt T!

Därav har jag det jag gör idag. Har köpt hem så vi ska kunna grilla ikväll. Mums.


Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0