Slut men lycklig!

Idag är det mindre roligt att vara jag.

Hade sjukt roligt igår.
Vi var först hos Jocke och Bella, sen åkte vi ner på stan. Fick som tur var ett bord av Bellas pappa, annars hade det inte alls varit kul, det var smockfullt med folk ÖVERALLT på stan. Vinglasen kom som på beställning ett efter ett. Vi skulle dit för att äta, men det blev ingen mat.. Varför vet jag nog inte, vi orkade nog inte med det hiskeligt långa kön. Grabbarna åkte hem vid 23 medans jag och Bella fortsatte festen. Träffade bland annat en riktig krutkärring, 65 år och hur häftig som helst :) Hon var rolig!

Vi tog en taxi hem till Jocke och Bella där vi skulle få sova runt 02 tiden? Jag köpte med en kebab. Den ligger kvar i deras kyl, min mage är inte mottaglig för mat just nu.

Det bästa med hela kvällen var att det känns som vi hittat två nya helt underbara vänner. Ibland säger det bara klick ;) Jag spenderade förmiddagen med Bella och med deras toalett. Fan. Sen körde hon hem mig och nu har jag krachat på soffan. Sliten som få. Johan och Jocke åkte till jobbet som vanligt. Heder till dom.
Jag har varit så fräck att jag förlängde Theos tid på dagis en timme. Är det sånt som kallas dålig förälder känsla? Ähh, en timme hit och dit gör inte honom något, men en extra timme en dag som denna gör mycket för mig.

Jag vill ut till farmor, min kusin Tony och hans fru är där och hälsar på men pappa har inte tid att köra mig och jag sätter mig inte bakom ratten förns klockan 15 så jag får vackert stanna här. Förhoppningsvis får jag träffa dom en annan gång, dom åker hem till Skåne snart igen.

Har haft riktigt faschinerade samtal. Jag älskar att få lyssna om andras liv, det är otroligt vad människor upplever och går igenom under en livsperiod. Har fått höra så tragiska saker, ledsamma händelser och jag blir helt tokig när jag tänker på hur stark denna människa är som gått igenom allt. Är det något som inspirerar mig och som jag avundas är det när människor går igenom saker som borde knäcka en, men det görs rakryggad. Styrka är något jag saknar många gånger.


Inga mer web bilder på ett tag nu. Jag har bilder från igår, dom ligger i väskan i andra rummet. Jag orkar inte hämta kameran, så jag får ladda upp dom senare. Katastrof. Nu: Sova.

Tack för igår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0