Måndag kväll..

Har nyss ätit god fruksallad.

Fick mig några goda skratt ikväll. Fanny springer åt fel håll i ringen, pappa kan inte hålla balansen i övningen och jag flåsar som om jag skulle dö..

Imorgon ska Johan visa pappa fler maskiner på gymmet, haha det skulle jag också velat vara med på. Men nu är vi på gång iaf.
Bättre det än att ligga hemma på soffan. Kosten däremot faller tillbaka, gång på gång.. Idag pratade jag länge med min vän, som till min fördel är häslopedagog och kommer med smarta ideér så hon ska få hjälpa mig. Mest för att jag lat, jag behöver ögon som stirrar och någon som ligger på.. Jag är en soffpotatis och jag trivs där, men jag trivs inte med resultatet det ger. Jag kommer aldrig glömma när barnmorskan sa att om jag inte gick varje dag skulle jag inte orka föda barn ;) Herre gud. Jag tog inte hennes ord på allvar och så klart klarade jag att föda barn, men det var värre än det värsta jag gjort och träningsvärken dagen efter kommer jag heller aldrig glömma.
Får se vart detta leder men jag vill iaf kunna springa och leka med Theo utan att halvt ligga död på marken och ha en vanlig grund kondition.




Jag har en guldlock här hemma, det har efter sin pappa. Världens bästa pappa.


Jag tog hit pappas bil efter träningen, automat, ett as till bil som var obehglig att köra. Tacka vet jag växelspak.
Men nu har jag iaf en bil imorgon då Johan kan ta hans till jobbet. Jag ska handla, hälsa på farmor, packa och vara med Theo innan jag åker på jobb. Och så klart, det ROLIGASTE AV ALLT: betala räkningarna..


Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0