Lördag




Vilken dag vi har haft :)
Vaknade tidigt och gjorde gröt till mina grabbar. Sen gick vi till Friskis där vi deltog i barnjympan.
Theo blev brydd av att se alla vuxna och barn som sprang och dansade till musiken, men det var otroligt roligt och förmodligen ett kommande lördagmorgons göra :)

Vi hängde kvar och väntade på Johan som gick på gym efteråt sen tog vi oss hemåt igen och Johan och Pappa flyttade över bilstolen till den röda bilen så vi skulle kunna åka ut till huset som vi tittat på.
Åkte runt i områdena och spande in dagiset lite. Det verkar helt ok. Johan har stora planer och det är spännande att höra, han är verkligen ivrig att skaffa eget så han kan sätta igång att förändra och är det någon som är duktig på sånt så är det han. Ettan han hade köpt i Gävle gjorde han så otroligt fin! Vi håller tummarna båda två på detta bygge.

På eftermiddagen åke vi till Farmor och fikade, vi passade på att låna badkaret också och denna gång gick det bra att bada med Theo, han tyckte till och med att det var roligt :)

Vidare till Cricko som bjöd på hockey och kaffe, dom bodde i en mysig lägenhet med vacker utsikt över södra berget. Vi blev inte så länge eftersom vi skulle hinna med att handla på Willys också.. Så vi handlade hem och gjorde pizza ikväll. Theo har ganska nyss somnat så det blev sent för honom..




Jag röstar på Johan och hoppas hoppas hoppas!
Nu ska vi mysa här hemma.

Ha en fin kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0