Vackra blommor.



Igår hämtade pappa mig vid Bussen :) Fast Fanny körde :P Kunde stolt säga att jag satte provet galat och lättnaden var så stor när jag kunde lägga bort den FETA boken på hyllan hemma och det lär dröja länge innan jag tittar i den igen.

Hemma möttes jag av vackra blommor på bordet. Känner mig otroligt tacksam för vilka underbara människor jag har runt mig.





Min favorit blomma är Tulpan, och just en tulpan bukett med ett super gulligt kort i fanns hemma :)




Theo visade vad nytt han lärt sig. "Vart är magen?" Då visar han klart och tydligt vart den befinner sig :)
Vid blöjbyta tar han bestämt blöjan och slänger den själv i soporna. 6 dagar är för lång tid hemifrån.



Magen och bajs verkar vara veckan ledord ;)




Denna bild är från förra veckan då Theo fick sin fingerfärg :)




Underbart att komma hem.




Mys i soffan, med bilen.





Kärleken är stört av allt!

Att komma hem och mötas av en kram och en puss är det bästa. Att få veta att man varit saknad, när man saknat så mycket själv. Imorse ville Theo upp klockan 06. Mina ögon var trötta men vi blev snabbt pigga. Har städat, tagit hand om tvätten och nu sover vännen.

När han vaknar blir det en tur till stan för att se om vi kan fylla min garderob med något nytt. Ikväll ska håret fixas och ögonbrynen ska plockas. Har en symaskin här hemma som jag fått av Farmor så jag ska köpa sytråd till tyget jag köpt och sen sy nya gardiner :) Trodde jag skulle ha bil idag, men Johans as till firmabil som står här ute ville inte starta så vi blev utan, men vad gör väl det när vi har ben.
Dessvärre verkar vagnen gått sönder, ryggstödet är snett, och jag lyckas inte laga det.. Suck. Jag som älskat den där vagnen. Får ge det ett nytt försök senare.

Nu ska jag hoppa in i duschen medans virvelvinden sover.

Ha en fin dag. Det ska jag ha :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0