Söndag söndag.. långa söndag.




Det är strålande sol ute. Pappa har nyss varit här och hämtat en ryggsäck. Han åkte till södra för att kolla skidor. Det är fullt pådrag runt om i Sundsvall men jag sitter inne. Hade ingen lust att åka med för det är så krångligt att ta buss med Theo och vagn och bilen kommer man inte upp dit med om man inte bor på hotellet. Rackarns.
Hade ingen lust heller egentligen. Både Johan och Fanny är borta och det är SKIT tråkigt här hemma. :) Jag tycker om längre att vara ensam. Theo sover och när han vaknar ska vi ut, det har jag bestämt. Kanske blir jag på bättre humör av det. Av att komma ut.

Ikväll ska vi äta ta tacos när Johan kommer hem. Han ringde nyss och ska tydligen ha med sig en jacka hem till mig :) Lisa hade köpt en CG jacka som var för stor för henne. Perfekt för mig kanske ;)
Ikväll kommer Theos overol också som mormor köpt, tydligen behöver man en till ombyte, haha..
Jag borde och måste plugga eftersom jag ska till Umeå och skirva mitt prov om en vecka :S Men jag orkar inte öppna boken och jag orkar inte tänka på det nu. Får ta tag i det imorgon istället.

NU ska jag surfa vidare. Lata mig en stund till i soffan innan vi går ut. Tror nog även Theo är ganska less på att vara inne. :)

Ha de bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0