Lördag

Jag har blivit en orolig typ.
Min andra hälft var på Casinot med Jocke igår. Jag somnade först halv fyra då jag fått ett sms om att dom var hemma på Bosvedjan. Har sjukt svårt att slappna av sen det som hände innan jul..

I övrigt rullar det på som vanligt. Jag är på jobbet. Imorgon åker jag mot Umeå för att skriva slut prov.
Mamma kör mig till Sollefteå för att ta bussen därifrån. Så det består min ALLA <3 Dag av, slutskrivning.

Häromdagen var jag ute och åkte skoter och det var snöstorm ute, hade snöat hur mycket som helst också, självklart körde jag fast. Det sög.. Skotern satt fast. Hopplöst. Den gick verkligen inte att rubba.
Fick gå tillbaka och jag fick en känsla av "Barnen i frostmofjällen" när jag pulsade i 1 och 1 halv meter djupsnö och kände kylan in genom både Termobrallor och stövlar. Kunde ändå inte låta bli att små flina när föreståndaren på företaget står och ler när jag kliver innanför dörren och frågar vart skotern är!? Man kan ju inte lyckas jämt. ;)
Men jag har dessutom kört fast med bilen två gånger på parkeringen, så jag ska nog egentligen hålla mig undan motordrivna fordon.

Idag har jag blivit bjuden på plankstek, det är ju aldrig fy skam. Riktigt gott måste jag säga :)
Saknar dom hemma otroligt. Längtar efter Theos kramar så det gör ont. Men snart är jag ledig. Måste upp och jobba några timmar under onsdagen och dessutom hämta hem bilen, men det blir ju bara en dagsrutt.

Vi har blivit hembjudna till huset vi köpt också, hmm det låter lite knäppt. Men ja, dom är super trevliga och ville gärna att vi skulle komma ut en gång till innan vi flyttar in för att gå igenom allt och fika lite :) Ska bli super trevligt.


Fick mig en känga häromdagen också ;) För att jag inte pensions sparar. Så nu har jag tid hos bankgubben på tisdag, och då ska jag tvinga honom att lära mig om räntor.. Jag verkligen suger på allt som har med siffror att göra. Kanske kan han göra det begripligt?

Annars sprider vi planer för fulla muggar inför flytten och nått mer än ett barndop i Gävle nästa helg finns inte. Känns om att det kan behövas lite andrum. Lite snack och lite kvalitets tid efter ett par tumulta dagar.


Ha det fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0