"Jag har den"

Det blev en lång dag idag. Men jag är stört nöjd.

Åkte upp till Fannys skola (min gamla) för att kolla hur det såg ut, och för att träffa mina gamla lärare. Karin och Elin, härliga kvinnor.

Vidare till Pirum Parum, där jag blev snål och köpte Nova Star handskar till Theo på rea. Fy 17 va dyrt det var där.. Travade ut illa kvickt och åkte till Fyndlagret istället :) Träffade Sandra och vi bestämfr lunch date. Sallad på Gonsales en timme senare..  
Köpte en billigt grön "gunga" till Theo






Som jag pimpade med vägg dekor när jag kom hem :)

Sen hämtade jag Farmor och hon jag och Fanny åkte till Birsta. Farmor handlade garn som hon ska sticka sockar till oss med :p

Efter det åkte vi hem, lagade mat. Packade klart. Förberedde morgon dagen och någon stans där emellan gick det snabbt. Johan tog ut sophinken ur skåpet och svor över att den var så full.. När jag sen ska kasta något ser jag att påsen är kvar.. En sån där typisk grej som kallas "vardags tjaffs" hade kunnat dragit igång istället frågar jag bara varför han inte tog bort den och han skrattar.. "Jävla satans skit f*n" tänkte jag ;) Sen fyller jag ett glas vatten och kastar på honom. Theo brister ut i galet vrål skratt och där med var vatten kriget igång och soporna bort glömda.. :) Ett snabbt och kul sätt att bryta irritationen på ;)





Theo har slocknat efter all lek och spring här hemma och vi kollar Sophias Änglar :)
Imorgon lämnar jag Theo och sen åker jag för en stuide förmiddag hos Anki innan jag börjar jobba.


Nu ska jag och syrran trycka i oss glass med bär!

Ha de fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0