Brydd´..

Jag stressar ner mot byn för att hinna köpa med mig mat. Mamma och Jonny kör mig till Sollefteå. Kollar på hållplatsen mot Övik, bussen ska enligt tidtabellen där gå 18.50 !? Hur kommer det sig när det står på internet att den ska gå 15? Irriterad sätter jag mig i bilen och funderar på om jag kan ha tagit fel?
Säger till och med högt att detta är inte likt mig, det här är något Fanny skulle kunnat gjort ;) Men då jag kollar på internet igen står det ju där att den ska gå 15. Mamma förklarar att om jag kollar närmare så går bussen över härnösand HAHAHAHAHA alltså ska jag till en annan hållplats.

Nu sotter jag på bussen med en dam som ska åka samma tur som mig och en bunt knarkare bakom mig. Faktiskt trevliga. Dom berättar historier som jag har svårt att förstå. Vill helst att dom ska vara tysta men det känns fräckt att säga till när dom är så trevliga.

Jag kommer vara framme i Umeå vid 20 ikväll, förmodligen missar jag solsidan men jag funderar på att lyxa till det med en Taxi hem till Melissa så jag kommer fram i tid. Vi får se. Ska bli roligt att träffa det gänget igen, även om det bara blir en kortis.

Johan bjudit ut mig till veckan. Vi ska ut och äta och gå på bio. Han är gullig min Sambo. Det fungerar bra att ha små dejter mitt i vardagsstress och jobb :) Och snart en flytt på det. Jag längtar hem.
Hade packat som ett röt ägg, fick lämna hälften av packningen på Vittra för att jag skulle kunna få med mig sakerna till Umeå. Väskan är proppad med böcker och ganska trist studie litteratur, men nu har jag ju ett par timmar på mig att plugga iaf. Har skummat igenom det mesta och känner att jag kan en del iaf. Det är bara så svart att läsa sig till det jag inte kan ännu då jag inte har koll på hur boken fungerar. Men det löser sig tills imorgon. Har ett papper med mijloner frågor till läraren. Jag ska reda ut detta med belöningsystem då jag inte alls är förtjust i det. Kanske har jag ändrat uppfattning tills jag återvänder.

Den här ledigheten som väntar är ganska fullproppad av "att göra saker". Men massor av dom är ju roliga saker också :) Gillar när det är full fart, då hinner man inte känna efter så mycket :)

Nu ska jag strax byta buss..

Ha de fint!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0