Barrvägen nästa.




Känner mig seg som sjutton. Natten har bestått av KLÅDA. Jag har utslag på hela kroppen.
Visste innan att jag inte gick så bra ihop med klor, men det måste blivit värre med åren, för så här vidrigt har det aldrig blivit förut av lite bad. Jag har nästan kliat sönder mina armar och vet inte riktigt vad jag ska göra :S Tack och lov verkar inte Theo vara allergisk iaf.

Jag ska ner i tvttstugan strax, sen åker jag ut till Alnö för att hämta Emmy. Vi ska åka ut till huset så hon får se hur vi ska bo :) Kanske får jag med mig kameran, men vad skulle Reema säga om jag står utanför där en måndagmorgon och knäpper kort ;) haha.. Förmodligen skrika in oss och bjuda på kaffe, skryta om sin altan..

Vi ska sen till Ikea. Jag hade totalt glömt bort att vi skulle skirva kontraktet idag så jag bad Emmy att ses lite tidigare och det gick ju fint. Går allt som det ska nu så är vi husägare inom några timmar :) Vem kunde tro det?
Johan vill ha en båt och jag vill ha löneökning.. Haha. Kommer bli super bra där ute, det känner jag på mig. Det bästa är att det var Johan som hittade det och det är han som brinner mest för det :) Alltså inte jag som i första hand valt att bosätta mig i "skogen" utan det är han :) Vilket känns otroligt skönt. Jag har inte velat ligga på angående hus då jag inte vetat från början om han skulle vilja bo kvar här. Men nu har vi bott här i lite mer än ett halv år och han säger själv att han vill stanna. Som ljuv musik i mina öron. En minipool till Theo och en grill senare kommer detta bli den bästa sommaren. Dock misstänker jag att Johan kommer bosätta sig vid älven med fiskespö i huggsta hugg tack vare det grymma fisket som tydligen ska finnas några meter bort, men vad gör det, vi blir ju kanske lite smartare om vi käkar mera fisk :)


Nu börjar vi dagen.

Ha de fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0