Barnloppis




Jag möttes av ett litet troll igår när jag äntligen kom hem. Aldrig har dom där 17 milen känts så långa.
Huttrade mig hemåt och lilla Theo hade fått sig en blåklocka på dagis. Men som vanligt vid gott mod ändå.

Jag somnade på soffan, utslagen. Vaknade i sängen under natten av att Theo grät. Fattade ingenting, han som varit så nöjd hela kvällen. Men en timme senare vaknade jag igen. Av att en kräk kaskad landade på min arm och vidare över hela sängen och avslutades på golvet! Magsjuka. I feberfrossa hjälpte Johan mig att bädda rent och sen somnade vi om. Idag har Theo mått bra. Jag mår bättre men långt ifrån OK.

Johan har varit och handlat. Kyl och frys är nu uppfylld. Räkningarna betalda och ännu en nackdel med denna bil är ju den där himlarns fordonsskatten.. sjutton va ruinerad jag blir tack vare den där bilen.

Jag har ikväll försökt gå igenom Theos rum för nästa helg ska jag prova på något helt nytt. Jag ska delta i en "barn loppis" ute i Söråker, grannbyn till stället vi ska bo på. Det ska bli super roligt. Jag har packat ner kläder och saker som har ett affektionsvärde, det som jag aldrig, för alla pengar i världen skulle göra mig av med. Men i övrigt har jag, Theo och Johan tillsammans kommit överrens om vad vi kan göra oss av med. Det ska bli spännade. På måndag ska jag ringa och boka mitt bord. Grubblar lite på vad man kan ta betalt ? Får suga på det ett tag till. När jag blir kryare ska jag se efter i förrådet om jag hittar något mer vi kan sälja bort. Känns skönt att rensa lite innan flytt.



Nu ska jag trycka apelsiner och mojja med Theo!

Ha en fin kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0