Massa fix.

Har fått hur mycket som helst gjort idag.

Nu har jag allt hemma. Trots lite motgångar har det gått fint.
Granen väntar ute på att få komma in :) Det tar jag imorgon.
Har skruvat ihop Theos möbler, det tog en evighet och vips var klockan halv tio, Pontus hjälpte mig få iväg Mercan. Den ska servas. Blää..

Jag kom på att Theo verkligen borde sova. Å andra sidan har vi sovmorgon imorgon också. Han är fortfarnade sjuk så det blir inget dagis imorgon heller. Han som längtar så.

Jag upptäckte när jag skruvat ihop två delar att jag köpt fel. Måste tillbaka imorgon och byta en låda. Hade köpt en vit front, fast jag ska ha blå. Så det blir skruva imorgon också :) Theos nya säng står på plats, han sover dock med mig nu då han är dålig. Men så fort hostan och febern ger med sig ska han få inviga sin nya fina säng i form av en tuff blå bil :P Han tycker om den super mycket.

Vi har haft Tuva här medans dom andra var och såg Modo-Timrå, behöver jag nämna resultatet? ;)

Jag har nyss kollat upp tågtiderna inför helgen. Som jag längtar. Ska se till att få det viktigaste tvättat imorgon.
Ronja har alltid hälsat på mig, Oslo, Sundsvall, Gävle. Men jag har sällan varit till henne så det ska bli hur roligt som helst att se hennes lya och umgås :) Ska få träffa hennes arbetskamrater och vet redan innan att det kommer bli en grym helg.

Pappa skulle vara barnvakt lördag till söndag för Johan skulle på julbord och utgång med firman (till min stora fasa) Förra året gick ju firma festen inge vidare. Det slutade i smärre katastorf med knivrån och skit. Men han har avbokat. (inte pågrund av mig) Det blir bara julbord och sen hem igen.. Han saknar Theo så mycket och bestämde att vara hemma istället och gå på himla badet. Jag har verkligen fått en super pappa till vårt barn <3

Klockan tickar iväg och jag börjar bli trött. Ska kasta mig i säng snart. Har en lååång fixar dag framför oss imorgon också. Allt ska vara klart och iordning tills Johan kommer hem så vi bara kan vara.

Vågar man hoppas att T sover lika länge imorgon?

Nu ska jag ta andra raka i matchen mot Ronja! Viktigt!

Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0