Home sweet home.



Jag gjorde ett pepparkakshus på jobbet :) Jag och en av grabbarna som bor där.
Det var hur roligt som helst, det som inte syns på bilden är att huset saknar en vägg. Det var ganska svårt att "limma" ihop med glödande socker ;)





Min röda färg släppte och kvar blev detta. I ren panik fick grabbarna rycka in, jag brukar inte vara nervös och så, men jag hade smått panik när dom satte händerna i håret, efter två svängar blev det ok, och dom var faktiskt duktiga :) Nu är håret brunt och jag saknar det blonda, men som mamma sa; Det växer ut.


Jag och Theo åkte hem idag. Skönt att packa upp och komma iordning lite.




"Blissen" var ett bra resesällskap :)






Väl hemma startade vi en av alla kommande tvättar. Handlade lite och fixade.
På kvällskvisten drog vi igång målarstudio i köket, Några loppisfynd målas vit. Bland annat ramar som ska upp på T´s rum.

Senare kom Fanny och Pontus och hälsade på. Nu sover trollet, tvätten är hängt, prylarna målade en omgång till. Julgranspyntet är framplockat. Dagis väntar imorgon och en dag med släp och massa praktiskt fix.

Jag saknar J. Insåg att vi kommer ses 2 dagar på hela denna period :S Slitsamt, men det går. Nu har han ju slagit mig i tekniken värld och skaffat sig en 4s :S Gasch. Så ni som vill nå honom privat kan ringa på samma nummer som mig fast byt ut min sista 1:a till en 2:a.. Han har alltså inte ett nummer kvar. Men succé, han har lyckats behålla det senaste nummret iaf ;) av alla hundra olika :P


Det ska bli skönt att sova snart.

Ha en fin kväll!









Hur gör ni hemma?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0