Tisdag..

Jag somnade med Theo. Vaknade upp av ett herrans liv..
-"EEMMEEELIIIEEEE ÄRR DUU HEMMA ELLLERRRRR?"
Haha det var Ronja. Vi hade sovit i två timmar. Så vi knallade bort till kiosken där det blev stormöte (enligt Johanna) Delade upp maträtter som lagas till kvällen och så. Käkade en glass.
Sen åkte jag till garaget med mamma så Theo fick kolla på alla skopor och traktorer.. Att han aldrig tröttnar.
Nu har jag just duschat och dragit på den för mig alldeles för dyra ögon krämen som ska trolla bort dom svarta påsarna, går det ens? Jaja, vi får hoppas. Känner mig betydligt piggare iaf ;)
Theo ska vara med mamma ikväll och imorgonbitti är han med Ronja. Jag får skjuts till jobbet.
Har pratat med både min mamma och pappa angående detta med Johans jobb och dom kan hjälpa till så gott det går med dom dagar jag jobbar, mamma bestämmer ganska mycket själv över sina arbetstider och pappa jobbar ganska mycket hemifrån så det ska gå på nått vis. Rent praktiskt hur det kommer se ut återstår ju att se men efter J haft möte idag är det ganska klart att det blir Falun och det svider som fan, för både honom och mig, men som sagt, det finns inget annat val.

Nää, lite parfym på detta sen ska jag ner till Ronja och börja skala räkor. Hade det inte varit för mötet imorgon skulle jag köpt mig en vinare, men det bättrar knappast på förkyldningen.





Ha en fin kväll för det ska nämligen jag ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0