Jag o T




Det är bara jag och T hemma. Lugnet på barrvägen är fullständig.
Vi har ätit kvälls mackor och trots att verkligen inte alls är överförtjust i dom kvällar som Johan ger sig iväg på äventyr var jag faktiskt bussig och köpte hem en pizza. Vet att han kommer vilja ha den imorgon.

Jag som skulle tömma Theos nya rum och börja slipa, kvällen försvann. Eller.. Jag valde bort det.

Imorgon ska jag på fotboll på Bergeforsens IP. Erika spelar. Spännande. Är totalt ointresserad egentligen men det är jur oligt när någon man känner spelar. Theo ska få ta på sig sin fotbollsdress som han fick av sin moster i present. Och så ska vi ju tapetsera. Inbillar jag mig. Men jag kan inte alltså är det J som ska göra detta och hur skicket är imorgon återstår att se.

Jag sitter och funderar på hur vi hamnade här. Utför Sundsvall i Timrås skogar och jag kan för mitt liv inte begripa hur det kom sig. Men jag vet att det var rätt. Jag trivs så in i bomben på denna gata, med dessa grannar och med skogen som granne, forsen en bit ner och ändå 15 minuter in till stan. Ja det var nog meningen. Jag tror jag talar för hela familjen.

Barrvägen is the shit. Om jag bara kan få fingrarna ur arslet och få något gjort här hemma.


En ny dag imorgon. Nu ska jag krya ner med T som jag låter sova i min säng inatt. Kanske får jag en gnutta sovmorgon imorgon? Hoppas :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0