Hej och hå...

HUR KAN TRE HÅRBORSTAR VARA BORTA!?
mycket märkligt, men jag har en aning om vem den skyldiga är! Hårborst älskaren själv.

Imorse var jag sjukt stressad! Vaknade av att Theo låg mellan mig och Johan och skrattade högt. Sen hoppade han ner från sängen och sprang direkt till skurkäppen sen drog dagen igång. Frukost i hög hastighet.. och sen halvsprang vi till dagis där det var fotografering. :)

Hem och städa städa.. Fast denna gång var det skönt att komma hem då det redan var dammsugat och golven torkade, sånt uppskattar jag sjukt mycket. Disken var undanröjd så jag har mest bara plockat och rensat i hallen.
Ut med det gamla och in med det nya. Johan har köpt sin vinter jacka, den är sjukt snygg! Han har bra smak den mannen! Jag har redan kokat potatis, och ytterligare en gång konstaterat hur världelös jag är på den biten. Sönderkokta. Men det går nog att äta ändå.

Jag ska hämta Theo tidigare idag, vi ska knalla bort och köpa lite färg för här ska målas möbler. Kanske kan jag börja redan ikväll, förhoppningsvis. Vi får väl se.

Nu ska jag se om jag kan hitta några rena hela kläder, för just nu är det katastorf, vandrar runt i trasiga byxor och en ner snorad t shirt. Charmen med att vara småbarnsförälder.
Men så härligt att komma hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0