Fullt ös.. Medvetslös..

Jag hann hem så jag fick natta Theo :) Han somnade i mitt knä i soffan <3

Idag har varit den nervigaste dagen på länge.
Jag höll min egna första socialfärdighets lektion inför klassen och med lärarna i front som satt nån sorts vidrig "idol jury" och bedömde varje dteg jag tog..
Jag fick bra kritik och blev klart godkänd, lättnadens suck.
Igår avnjöt jag en god middag i sällskap med Melissa, Nisse och Joel. Det var super trevligt.
Blev dock tidig kväll då jag bara sovit två timmar innan. ALDRIG MER NATTBUSSEN!

Idag har varit världens längsta dag. Först satt jag hela förmiddagen och soände hela kroppen för jag var så nervös inför denna uppgift och då jag väl var klar kändes som jag ville gråta av lättnad. Jag slapp göra om, planera om, läsa om, och agera om. Jag blev godkänd och känner mig nöjd.

Den har jag ju kollar på alla andras redovisningar av det praktiska provet och alla var super DUKTIGA!
Jag hann med 4 bussen hemåt så jag fick komma hem två timmar tidigare. Pappa var snäll och körde hem mig från stationen. Passade på att åka till OK för att hämta mitt paket från Jotex men det var spårlöst försvunnet. Ska kolla upp det imorgon.

Här hemma har Theo somnat och Johan ligger här brevid på soffan och snarkar, varför går man inte bara och lägger sig i sängen? :)

Jag insåg först nu att jag ligger två föreläsningar efter i utvärderings kursen och har en skit svår enkels artikel som jag måste få klart inom en vecka.. Ska börja beta av dom där ap tista proffesorerna från Uppsala imorgon tänkte jag efter att jag bytt till vinterdäck på min bil och letat upp mitt paket.


Nu ska det bli oerhört härligt att krypa ner i min egen säng. Har bara varit hemma en dag av 10 nu, så det är efterlängtat.

Nu: God Natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0