Strssigt värre igår :)

 


Vi var super stressade igår när jag hämtat Johan på jobbet, han bytte inte ens om för att vi skulle hinna till Ahlsell och handla. Därav blev hans kläder kvar i labben och så även hans nyklar.
Hemma slängde vi snabbt ihop middag och sen åkte Theo och Johan till Lina och Lars och jag gick på jobb.
Smsade vid 20 om han skulle bli klar till nio. Det verkade inte som det.. Lite skönt tänkte jag för mig själv. Då kan jag vara hemma ensam och röja lite. Lugnet innan stormen ;)

Men när jag sen är på väg hem kom jag på att han har mina nyklar :S Så var det med det.. Jag hade ingen lust heller att stå ute i en timme och vänta, det blåste spik. Som tur var var Lars snäll och hämtade mig, och det alltid roligt att träffa folk så det gjorde mig ingenting.

När jag kom hem dit hade Theo somnat på Linas mage :) Det såg jätte roligt ut. Hon har ju inte så liten mage nu heller då det finns en liten där inne. Men vi satt och surrade ett tag tills det var klart på toaletten.
Det var ju ganska sent så lilla Malou hade somnat, annars brukar det vara en fröjd att träffa den lilla vilden. Hoppas på att hon är vaken nästa gång vi ses :)

Theo hade somnat redan vid åtta vilket verkligen inte hör till vanligheten, dessutom sov han som en stock när jag skulle ta på honom kläderna, i bilen på väg hem och när jag skulle ta av honom. Ja han sov till och med när jag bytte blöjan. Så nu har jag kommit på att om det funkar så bra när Malou leker med honom, då ska hon få komma hit när hon vill ;) För han sov faktiskt bra inatt också.. :) Super skönt!

Mindre roligt var när klockan var halv sen imorse och grabben var klarvaken.. Jag låg och drog mig ett bra tag men tills slut kände jag en fasansfull doft och när jag sen kollar har jag bajs på min arm :S ÅHHH!!! Han hade bajsat med dunder och brak och att ligga kvar i sängen var inget alternativ, upp och hoppa in i duschen.

Men nu är vi tok pigga igen och klockan är strax innan åtta :) Idag kommer bli en bra dag. Jag har redan hunnit diska, städa sovrummet, och små fixat.
Ska smsa Tessan snart och fråga om dom vill följa till Fjällbacken. Jag måste ha diskmaskinstabletter. Men det är kanske lite tidigt än. Å andra sidan brukar Flisan vara vaken med tuppen, men man vet aldrig :)





"Nu är det mesta packat, har svårt att fatta att vi åker imorgon, det har känts så långt bort. Nu ser vi till att få några härliga dagar tillsammans, det ser jag fram emot! Kram på dig fina kusin och vän!"

Ikväll kommer alltså min Mamma, Syster, Moster, Kusin och Kusinbarn. Jag har längtat super länge.. Ska bli så otroligt roligt. Vi har alltid stått varandra nära i min familj och jag har ofta längtat hem, sen Theo kom, min kusin flyttade hem, hon fick själv barn har jag längtat ännu mer. Så att dom kommer hit betyder mycket.
Det är ju roligt att dom får se hur vi bor och har det här i civilisationen.. Min kusin bor nämligen i raka motsatsen :) Men ibland skulle jag själv VERKLIGEN vilja bo så. Känslan av att vara hemma. Bjuder på några av hennes bilder som visar deras otroligt fina hem, i Nässjö, Kvarnbacken, Ett ställe UTANFÖR det yttepytte lilla samhället Nässjö som i sin tur ligger en liten bit från Natursköna!



Otroligt vackert..


Här kommer Theo åka kana och bada en massa under sommrarna :P


Kylan är påtaglig.


Vackert!



Legolas leker i snön ovarför husen.


Två människor som gjort detta ställe till något att längta efter.


Räven som kikar fram..





Snö, snö, snö





Hämta ved i -35 är nog inte så roligt alla gånger. Men denna kvinna reder sig själv. ;)


Så dessa dagar ska jag njuta till fullo av. Extra kul är ju att Eskil är med också :) Lillen som även han växer och blir stor! Det fullt ös och vi ska ha skit kul!
På söndag efter att dom åkt är det bara att börja packa för på måndag drar vi på en veckas semester till
Gäteborg :)

Nu tittar solen fram och mitt humör stårlar med den!

Ha en fin dag!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0