Borta bra men hemma bäst.

Tisdag klockan 06.. JA NOLLSEX..
Vaknar och tittar på klockan, paniken är måttligt påtaglig när det slår mig att mitt tåg går om 20 minuter.
Första tanken (knäppa tanken) är att Johan ska köra mig ner.. Men Theo då? JAG KOMMER ALDRIG HINNA!
Ringer i panik en taxi, slänger på mig kläderna och i farten hinner jag tacka mig själv för att jag packade kvällen innan. Vidrig känsla. Hur ska jag förklara för Ullis som faktiskt betalat flera tusen för att jag ska gå utbildningen, att jag försovit mig, det är inte OK! Möter upp taxin i ilfart och halv skriker att det är brådskande.. "Utbildning, Tåg, Linköping, Arg, Chef" är nog det enda han lyckas uppfatta. Men uppenbarligen fattar han att jag menar allvar då han till och med kör mot rött.. Jag övervaäger att skita i kvitto då jag ser att mitt tåg är på perongen.. Ringer mamma mitt i all kaos, varför vet jag inte riktigt. Men just när jag kommer på tåget stängs dörrarna och vi åker iväg. Samvetet gnager hela vägen till Linköping, jag hann inte ens säga hej då till Theo på ett bra sätt. Jag bara sprang ut. Och jag hinner lova mig själv tusen gånger att jag aldrig mer får försova mig.
Faktiskt brukar ju Theo vakna 05 så gott som varje morgon, men det slår aldrig fel..

Väl framme börjar föreläsningar och allt där till. Jag får träffa fritidsledare från alla håll i Sverige, en gubbe, får man säga gubbe? A, han var från Sundsvall. Jag var bland dom yngsta.. Första dagen gick ganska fort. Åkte in och åt middag med tre andra ledare. Trevligt att utbyta erfarenheter.  
Under kvällen blev det fest. Jag backade och gick tacksamt för att sova redan vid 21. Läste boken och kände mig ganska rastlös.

Dagen efter hade jag kunnat krypa ur mitt eget skinn. Förläsning HELA dagen om genusperspektiv. Är det något jag kräks på snart så är det genus, genus, genus.. Men mellan varvem hann man ju prata om annat också.
Åkte med samma gäng och käkade även då. Den kvällen gick jag in på mitt rum och läste lite men fick så irrterande tankar.. Hur sjukt det än låter kunde jag inte smälta att det gick så ofantligt bra hemma. Johan fixade allt kanon, Han är ju bäst det vet jag.. Men det var nästan en jobbig känsla att allt flöt på som vanligt utan att jag var hemma och styrde upp. Så för att få bort dom fula tankarna som retade mig gick jag ut och spelade ALIAS med några andra. Det var svin roligt.. Förlorade markant men fick skratta rejält.
Somnade ganska tidigt ändå, Tog verkligen tillfället i ackt kan jag lova..

Sista dagen var givande. Fick jätte mycket bra ideér och nytändningar. Men hemlängtan var påtaglig och jag tittade på klockan mest hela dagen. När den var 16.10 tog vi taxin till stationen. Satt 4 timmar. LÅÅÅÅNGA timmar innan vi anlände gävle. Ringde Ullis och bestämde lunch möte idag och gick så fort jag kunde hem.


Gissa om det var härligt att komma hem igen!

Där låg Theo och sov gott och jag ville så gärna väcka honom men insåg att det inte var så populärt hos Johan ;) Haha. Så vi kollade tv och satt och surra ett bra tag. Tillslut vaknade han och ville ha mat. I morse ville han upp 06 och jag var överlycklig att han vaknat. Annars brukar jag kunna ligga och gny ett tag och verkligen slita mig. Men idag klev jag med glädje upp och inser verkligen hur nyttigt det är att få komma hemifrån och sakna dom små saker som retar en annars.

Nu på morgonen har vi bara mys, klippt naglar och ja inte så mycket mer. Jag hade för låga tankar om min sambo. Trodde det skulle vara kaos hemma men jag hade fel. Det är bara en liten hög tvätt (an 8 tvättar) som är kvar att vika och lägenheten var snygg :) Då är det skönt att komma hem :)

Så idag ska vi ut och träffa Ullis under lunchen. Sen på stan där vi möter upp Carina och kanske Emma och Peter. Johan har åkt med på borta matchen med Brynäs så vi blir solokvist ikväll. Skulle verkligen behöva gå och träna men det får bli en annan dag. Måste handla lite och sen ska jag se lets dance i lugnan ro och njuta av att få all Theos uppmärksamhet för mig själv ;) haha..

Imorgon ska vi ut på äventyr, eller inte. Månadens stor handling och storstäd inför veckan då det blir fin besök av Ronja och påsk fest. Har längtat som en galning.
Glömde kameran i all stress så jag har inga bilder från dagarna att erbjuda. Del 2 ska knäppas massor av kort.

Nu ska jag fixa för ute dag här hemma ;)

Ha de fint..








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0