Snabba ryck Gävle..


Efter att Theo tagit en förmiddaglur bestämde vi oss för att gå ut i solen för att testa pulkan. Det var hård skare och ingen höjdare kanske då jag inte hade något att spänna fast honom med, men det gick ju ändå.. Lite grann iaf. Jag skulle testa att gunga med honom (Tessan jag har hittat en gunga) men det var nog att ta mig vatten över huvudet, för det varken roligt eller särskillt stabilt. Antar att jag kommer bli smått less på dessa lekplatser tids nog så jag känner egentligen ingen stress över det heller :)




Vi drar och åker pulka.



Det var ju skit roligt..



..så länge pulkan inte rörde på sig ;)


Det pep till i mobilen och Carina ville ses. Jag dumpade pulkan på Brynjan för att slippa gå hem och sen vidare mot stan där vi möttes upp för att sen spendera, ja, iaf 2 timmar på Waynes.. Riktigt trevligt faktiskt. Jag gillar när det som bara säger klick med en människa. Så där när man vet på en gång vart man står.. Så tiden där gick väldigt fort, det gör ju det när man har roligt.  


Barntv is the shit.

När vi kom hem blev det Fifi på tv och det uppskattas ju alltid. Babysittern kommer jag slänga åt hel**te när som helst då den för det första gått sönder och för det andra blir han skit less på att sitta i den.. Han fick hänga med i köket ett tag också på golvet, ända tills han rullade in i dörrkarmen med en ordentlig smäll, då var det inte så kul längre. Tro om den där hjälmen Tessan pratat om vore nått? :)


Glad och nöjd har jag varit mest hela dagen..




Spagetti och köttfärsås är en stor favorit...

Johan frågar under middagen om jag tycker att han fått en flaskformad kropp?
Jag fattar ingenting och han visar med händerna hur han menar.. Jag kan bara skratta för han har ingen flaskformad kropp, har inte tjejern flaskformade kroppad? A, det var ganska kul iaf hur han med inlevelse skulle försöka förklara hur han menade och min tanke bara var... "A men va fan min kropp är ju falukorvs formad så om man ändå kunde få vara formad som en flaska iaf".. ;)



Theo äter med god aptit, det mesta faktiskt.

Ikväll har vi städat och tvättat. Blä.
Blev bjudna till Carina och Anders på lördag och så blir det nog :)
Dessutom blev jag övertala idag att gå på boxning på torsdag (Vad har jag gett mig in på) :) Men det kan ju vara kul att testa iaf?

Gävle sjukhus får den sämsta kritiken från mig när det gäller deras anställningar av sommarvikariat av sjuksköterskor. Min bästa vän vill jobba här i sommar och INGET skulle göra mig gladare, hon har fått jätte många erbjudanden, ända från Umeå till Gotland men avaktar med att ge dom svar tills hon vet hur det ser ut i Gävle. Idag hade hon ringt och kollat läget och tydligen har dom fått in för få ansökningar men ändå inte tagit tag i rekryteringen.. Sånt där gör mig vansinnig. Förvånar mig inte om hon tillsut tackar ja till något annat vilket jag isf skulle förstå men tar ju det säkra före det osäkra, och sen ringer dom där seg trattarna. Måtte dom ligga i lite där uppe så sommaren blir perfekt.

Nu ska jag ta och springa ner och byta tvätt. Johan ser Bandy på tv och det är så tråkigt att jag spyr.

Ha en fin kväll!



Kommentarer
Postat av: sophie

I sommar får ni komma hit och gunga, leka i sandlåda och åka rutchkana :) Inte en lekpark så långt ögat kan nå här heller, därför tar vi det ur egen plånbok istället när vi bygger ut staketet :)

2010-03-17 @ 12:51:52
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: lovisa

Vilken solstråle i pulkan:) oo vilken flaska vid matbordet;)

2010-03-20 @ 00:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0