Jag hann inte..

.. ringde Tessan och vi bestämde att ta sällskap. Jag sa att om Theo börjar bli trött så packar jag ner honom och kommer över till henne för hon skulle vänta på posten. Jag märkte aldrig av att han blev trött men vipps så sov han :S Skönt för honom. Borde ringa henne och kolla om vi kan vänta tills han vaknar. Hennes post har nog ändå inte kommit.

Hamnade i dagdrömmar nyss. Fick en daglig dos av "skvaller" häromdagen och jag kan inte sluta bli förvånad. Har intalat mig själv tusen gånger att inget är lägre förvånande men jag slutar aldrig häpnas. Undra om folk pratar om mig också, om det man får höra kanske inte ens är sant? Förhoppningsvis. Jag intalar mig att det är rykten baserad på ingenting... För det kommer kanske en dag när jag får höra påhittade historier om mig själv, då hoppas jag att andra tänker likadant, att det förmodligen inte ens är sant. För om allt man hörde var sant, då skulle ingenting fungera! Ja då skulle det vara kaos.. Kollade lite på vakna m voice, där den där Katrin höll låda.
Hon vet vad kvaller är hon! Sänder live i tv. Herregud vad hon måste vara hatad. Men undra hur mycket av hon säger som är sant då? Undra hur mycket av det som det som står i "hänt extra" som är sant ;)

Tro länge Theo behagar sova idag? Jag har laddat kameran och tömt minneskortet så idag ska knäppas kort.
Ska också berätta att dom blommor jag köpte för en vecka sedan fortfarande lever :) Otroligt.

Solen är fortfarande här. Strålande sol. Jag vill ut, ut, ut.. Ikväll får jag Theos pulka också så då ska vi testa den :) Han var nog lite för liten i julas när han fick den och vi fick inte plats med den i bilen så den har varit i R.


Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0