Idag är jag både spak och nåk.

Är det tillåtet att ha en riktig skit dag?
För det har jag idag..

Jag blir skit förbannad på BVC för att dom visar en jävla film från 70 talet om smakportioner när hälften av oss mammor som är där redan fixat den biten (UTAN HJÄLP) Känner mig trött över att ens gått dit för att se på en film om vikten av att inte steka köttfärsen!? Åhh!
Sen blir jag ännu mer förbannad när jag får veta att barnmorskan ska sluta jobba och vi ska få en ny.. Helt utan anledning känner jag mig bitter för detta.

Mest less är jag över att Theo verkligen är på KALAS humör och helt underbar men just idag är jag väldigt trött.
När Tessan kommer till BVC lättar jag hjärtat oh i efterhand funderar jag på om hon tror att jag är knäpp nu? :)
Jag sliter som ett djur för att få upp Theo i vagnen för dessa trappor när vi kommit hem, jag ville att han skulle fortsätta sova på balkongen där han sover som bäst.. Och ser att ÅTER IGEN står flaskan hemma på bänken. Sist det hände var vi hemma hos Johans syster. Hur hade jag tänkt matat honom då? Blir jätte arg på mig själv och förbannad för att jag blivit så strulig! Får en Impuls att ringa mamma och beklaga mig men hejdar mig och sätter mig istället och längtar hem.. När Theo vaknar ska han få bada, jag ska strax vila så kanske det känns bättre.

Vet nu också varför jag haft så ont i magen dom senaste dagarna! Skulle inte mensen försvinna av spiralen? Tessan visar sitt söta fodral för bindor, en lila med en hund på och jag inbillar mig att det blir mindre jobbigt om jag skaffar en sån ;)

Fan vilken skit dag. Har man en sån dag för att det blir så eller är det lite medvetet man söker upp problemen för att uppskatta som andra dagarna mera?

Igår ringde Johan mig på jobbet frågade varför Theos våtservetter låg i kylskåpet!? Ja det undrar jag med.. Jag vet knappt vad jag gör ibland.

Hur som helst är jag tok laddad för ett besök hos Tina och Rikard och sen träning. Jag har bestämt att kvällen ska bli bättre. Om man nu kan styra över det? :)

Spak och nåk blir dagens ledord, Linus frågade vad det betydde, men jag vet inte hur man ska förklara riktigt.

Hoppas ni haft en bättre dag!
Efter regn kommer solsken.

Kommentarer
Postat av: Rebecca & Robin

En skitdag är mer än tillåtet att ha! =)

och då ska du se att allt känns bättre i morgon!



Jag tror att struligheten följer med i mammarollen, hjärnan hänger inte riktigt med alla gånger!

Men det är också helt tillåtet ;)



Nåk är ett ord som är skitsvårt att förklara, men det är tur att vi vet vad det är iaf =)



Stor kram

2010-03-18 @ 15:54:48
URL: http://bekkiis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0