Ett halv år!

Det blev en kanon kväll..

Måste erkänna att det kändes ganska motigt att gå och jobba idag. Tålamodet och humöret var i botten, det är ingen bra start på en kväll där borta.
Snabbt fick jag ett peppande samtal innan jag ens börjat och med världens bästa pratikanter och café tjejer gick det ju kanon. Fick en hel del skratt när jag och massa andra körde "visk leken" i soffan. Ja, det lekte man kanske när man var 8? Men jag tycker fortfarande att det är roligt, och fler med mig..

Nu ser vi fotbollskväll. Hade en tanke på att övertala Johan om att se hollywood fruar, men efter att ha missat halva redan spelar det ingen roll.. Ska göra kväll här hemma och lägga mig för att läsa och sen sova.
Theo har redan somnat. Han somnar tidigare om kvällarna och vaknar tidigare på mornarna. Just som jag ville ha det även om det piss innan man tagit sig upp ur sängen på morgonen, men å andra sidan är det ju vad varje människa gör, kliver upp tidigt för att gå till jobbet. Är ganska skönt också för som i dag till exempel hann jag röja undan det totala kaos som rådde här hemma innan Tessan och Flisan kom :)



Idag blir Sam ett halv år gammal :)

Jag hinner som sagt inte med.

Önskar jag kunde hänga med på badresan till Brynjan, hade varit kanon läge att träffa Mimmi också, dessvärre känner jag inte pallar med en lång buss resa, bad och en lång buss resa igen med en kille som inte orkar bada längre än 15 minuter.. Kanske hänger vi med nästa år ;)

Har skjutit upp min problemlösning ett tag.
Mamma är mottligt nyfiken, men hon får vänta.
Jag måste hitta lite motivation igen.


Nu till kvällen här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0