Planering, check!

Kontrollfreaket har kommit tillbaka. Hade tänkt packa min väska och åka bara, men ångrade mig. För att det ska bli en så bra helg som möjligt blev jag tvungen att styra upp.
Har inhandlat bjölor, välling, nappar, burkmat och det som kan tänkas behövas. Tvättat lillens kläder, vikt dom i ordning i hans låda, lagt alla vinter kläder och vagn tillbehören i vaggan på ett och samma ställe. Lagt salvor, alvedon och annat som Johan kan tänkas ringa och fråga om så jag enkelt kan svara: Det ligger på den platsen :) Jag kunde bara inte låta bli. Löjligt, men lättsamt. Nu är allt klart och blir det frågetecken kommer jag lätt kunna svara ;)

Fanny kom hem från dagiset idag, snorig och jävlig ;) Inte mig emot då jag verkligen behövde tvätta efter att ha fått spya i hela sängen igår ;) Det är myspys. Dessutom fick jag bärhjälp när jag kom hem från affären.

Ikväll blir det lungt? Hoppas jag. Spagetti och köttfärssås ska lagas sen ska jag inta soffläge. Städa lite på sin höjd. Kommande vecka blir galen. Har inte en dag förutom fredagen som står utan massa "Att göra"
Dessutom åker kanske jag och Theo till Stockholm på tisdag. Ingen nöjesresa dock då är med jobbet jag ska dit. Studiebesök på en fritidsgård i Farsta, men mitt "krav" var då så klart att Theo kunde hänga på. Inte illa om det går vägen, fullt betlada timmar, gott umgänge, och nya vyer tillsammans med den lilla ;) Vi får se hur det blir.

Nu ska jag hämta upp sista tvätten och sen dra igång med käk.
Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0