Lördag 16

Det blev en kanon bra dag igen :) Jag och Fanny gick på Erikshjälpen vid 13, vi hittade ingenting, det är nog första gången jag går ut utan någonting. Vi knallade ner på stan och fikade och jag fann mig i att det är första gången jag fikat utan theo och vagnen sen han föddes, helt otroligt att kunna sitta och prata ostört och äta sin macka utan att behöva avbryta ;) haha Hann ju surra om allt möjligt med Fanny och det är inte varje dag man finner tid för det numera ;) Vi provade kläder och gottade oss i allt fint. Theo fick lite nytt. Jag fyndade två nya mössor till honom ;) Två till.. Dom nersatt från 99 kronor till 14.50 och sen var det två för en så jag fick alltså med mig två mössor till ett värde av 199 kronor och jag betalade bara 14.50 kronor ;) Sen fick han två superfina nya bodys, det behövdes nu kan jag lova.

Syrran köpte super snygga kläder på Gina på rean, hur fint som helst :) Och sen kom Johan och Theo ner, då gick vi för att prova skor, och ja, även detta år blev jag förälskad i ett par sjukt fina perfekta sommar skor, enda skillnaden i år är jag faktiskt tänker köpa dom. Dom var på tok för dyra för min smak, men i år tänker jag skita i det. Jag grämer mig än för fjolårets skor som jag gick miste om så i år tänker jag slå till! Inte just nu, då det verkaligen var sommar skor, och inget jag kan använda nu, men så fort det ramlar in en hudring i börsen ska dom bli mina. Dessutom är det Johan i denna familj som är i behov av nya skor, inte jag ;)

Johan vän är på väg hit, annars händer inte mycket ikväll. Ska se över om jag kan hjälpa Fanny med hennes skolarbete, haha så ser vår lördagskväll ut ;)

Hoppas ni har det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0