Kalas bra dagar.

Ord räcker inte till för att förklara helgen. Jag har haft det helt suveränt.

Igår kom vi fram vid halv tio och satte igång direkt. Micke och Lina höll i kursen och dom pratar om allt mellan himmel och jord. Jag fick klart för mig vad Unga Örnar är och hur den föreningen fungerar. Sen fick vi lära oss om deras barnmanifest, göra demokratisk övningar och lära känna varandra. Vi läste om barnkonventionen och kom fram till vikten av känslan trygghet. Disskutionerna blev många och argumenten flera ;) Sånt gillar jag!

Mellan varven hade vi fika så klart :) På eftermiddagen avbröt vi, då blev det samkväm :) Vi ungick och lyssnade på olika berättelser av alla dess slag. Jag är helt tagen av vilket gång fantastiska människor jag lyckades hamna med. Jag hade tidigare valt att sova i uthuset, ensam i ett eget rum ;) När man väl får chansen passar jag på.
Men vi lagade middag tillsamman, käkade, hade otroligt mysigt vid brasan. Spelade och sjöng en massa.
Men för min del blev det en tidig kväll :)
Morgonen där på drog vi igång igen. Nya lärdommar och massa insperation och nya knasiga ideér kom med rasande fart. Sen avslutade vi dagen och åkte hem..

Och tanken slog mig i bilen, vad hade jag gjort om jag inte skickat det där mailet till Ullis om jobb på brynjan för drygt två år sedan? Det är människor som ligger mig varmt om hjärtat och som gett mig otroliga möjligheter till att utveckla både mig själv och ungdommarna på gården. Jag får grymma förmåner, känner mig uppskaddad på jobbet och trivs verkligen i umgänget bland personalen.

Imorgon är det personal möte och jag längtar. Även om det är få timmar jag jobbar så är det ett jobb jag ÄLSKAR! Jag trivs som sjutton :)




Micke och Lina, kursledarna som var super duktiga!


Niklas får massage :)



Mys vid brasan



Samkväm :P



Danne steker ;)


Mysig middag i går kväll!

Men nu har jag kommit hem till mina två underbara och det är gött det med ;) Laddar upp för en ny fullspäckad vecka med allt från studiebesök i Stockholm, träning och vaccin till lilla mannen.

Efter att ha övertygat min sambo om hur otroligt mycket vackrare han är i rakat står nu det på schemat! Raka hans huvud ;)

Det gör mig stolt att det första homosexuella paret i Sverige vigts i helgen. Sverige tar sig framåt! Efter att ha fått sett bilder och hört berättelser om Elsalvador kan jag inte låta bli att vara tacksam för det vi har här. Ett oroligt bra land, självklart inte perfekt, men vi har det bra!

Imorgon ska jag träffa Tessan, får se vad dagen bjuder på. Räkningar ska i vanlig ordning betalas och det är ju alltid det stora minuset den 25 varje månad ;) Men jag gissar att vi inte är ensamma om det dilemmat :) haha.

Nu ska jag pyssla lite här hemma och fundera vidare på om någon av mina idéer kan vara någon att spinna vidare på ;) Vem vet vad framtiden har att ge.

Imorgon ska jag iaf ringa Ronja, känns som det var längesedan nu! Saknar henne en massa!

Ha en fin kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0