Det rullar på..

Det blir inga bilder, det fungerar knappt, så det får komma senare..

Våran nyår var toppen. Åkte till Nässjön tidigt och grillade korv, sen blev det mys framför brasan och det kom mer och mer folk. Jätte trevligt. Många barn och väldigt uppstyrt ;)

Framåt kvällningen var det några som valde att basta innan middagen, och vilken middag! Så gott, grillbrickor, potatisgratäng, såser, sallader, rådjurssadel och massa gott. Efteråt toppade vi med glass och maränger :)
Jag minns inte sist en nyår var så lugn, och det var otroligt skönt.
Vid tolvslaget sköt vi av en väldans massa vackra raketer och förgyllde lilla nässjöbyns himmel!
Sen packade vi in oss i bilen och åkte hem. Tro det eller ej, men det är nog första gången sen jag var 13 år som jag var hemma före min egen mamma på nyårsafton ;) Haha..

Dagarna rullar på här hemma och vi njuter till fullo. Idag har Johan hjälpt min pappa och syster att flytta till stan, jag tog med mig Theo och åkte till kvarbacken, hälsade på Jessica och Eskil, hade ju tänkt tokmysa med lillen men han sov ;) Och jag var tvungen att åka hem tidigare än jag tänkt då jag hade min pappas bil.
Min moster kom också dit så vi åt lunch tillsammans, älgkebab :) SÅ GOTT!

Nu är alla tillbaka hos mamma och hon står och lagar god middag även idag! Jisses som vi äter när vi är här hemma. Laddar inför kommande år känns det som.
Jag små planerar min tripp med Johan till helgen och min lilla tjejfest.
Det är så skönt att ha saker att se fram emot. I Mars kommer antagligen släkten till Gävle på besök :) Ska bli roligt. Hälften vet inte om det än, men dom får gott masa sig dit ändå :P
Vi smider planer hela tiden, det är min favvo sysselsättning. -21 grader och vi är inne.
Jag fick som tur var en för tidigt födelsedagspresent av Ronja, hon hade köpt pocketböcker och duschgrejjer. Jag hade verkligen önskat mig lektyr så det var klockrent, jag har att läsa :) Tack så mycket.

Mammsen har bakat tårta som vi ska smaska i oss senare och imorgon blir vi nog bara hemma.
Kanske att vi måste ut ikväll och hämta våran bil som står i nässjö :P
Njuter av frisk luft och passar på att umgås dom sista dagarna. Snart är vi tillbaka på "hemma plan" och då drar vardagsstressen igång, men syrran kommer ju och flyttar in 2 veckor så det ska bli skönt på samma gång. Jag saknar ruschen lite, men ännu bara lite :P

Har ju en del att stå i när vi kommer tillbaka, men det ska nog gå av bara farten. Ingen jag tänker grunna på just nu iaf.

Hoppas ni får en god fortsättning på det nya året!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0