Vackra barn

Igår kväll åkte vi till Tina och Rikard. Det var trevligt.
Tinaställde fram en hund som kan sjunga och dansa ;) Flisan brukar tycka den är så rolig!
Dessvärre blev Theo livrädd för den. Jag känner mig elak men jag kunde inte sluta skratta, surläppen och ett vrål utan dess like kom.. Det var då vi upptäkte att jag glöt flaskan hemma.. Aj då! Johan fick åka hem ochhämta den men under tiden fick Theo banan och majskrokar så lägomt tills han kom tillbaka var han ju mätt :)

När vi kommit hem badade vi Theo och jag kände på mig att natten skulle bli tuff då han var enormt grinig och ÖVER TRÖTT! Men jag hade fel. Han sov till halv två och ville äta, sen vaknade han lagomt till kvart i sju (vilket var tur förJohan sov fortfarande då) Han fick lite mat igen och sov vidare till nio :) Då låg han tog glad brevid mig och det finns ju inget bättre start på dagen än ett leende på hans läppar.

Idag ska vi göra stan hela dagen. Halv tolv ska jag träffa en kompis från R som jobbar där. Sen ska jag till bibloiteket och kika innan jag möter upp Mimmi för en date.
Jag blir nog borta tills jag börjar jobba. Johan får komma på Brynjan och hämta Theo och vagnen.
Efter en hel dag inne igår har jagkryp i kroppen, får onda ögat av att vara i lägenheten!

Nu ska skötväskan packas och jag har med mig kameran så ikväll eller imorgon kommer det massor med bilder från vad vi gjort idag hade jag tänkt! Varje inlägg utan bilder är ju trist. Men igår hittade kort på världens charmör! Mitt kusinbarn.. Lilla Eskil!


Se och njut!







Tänk att jag och min kusin kunde få så fina barn ;)


Kommentarer
Postat av: momma

Jag hade samma tur som er!!

2010-02-17 @ 13:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0