S*tans Bil J*vel, kyla och all denna snö!


Bollnäs blev inställt. Dom hade -28 och därmed känns de som att det inte skulle bli väldigt härligt att vara utomhus om så ens för 15 minuter :S Tråkigt men klokt. Vi får ta det nästa vecka och hoppas att solen strålar lika mycket men att det är varmare grader :)

Jag packade iaf ner Theo för att gå ut i våra -23. Ull underställ och täckbyxor på mig och hela faderullan på grabben. Han sov skönt i vagnen men jag kunde känna hur mina tårar (som kom av kylan) frös till is innan dom försvinnit :S Fy sjutton va kallt det är.
Men en sak som känns ganska lockande är att under vår balkong har plognilen kört all snö så det är en enorm snö hög där, jag kan inte låta bli att barna sinnet tränger sig på och funderar på att ta mig kläder efter väder ropa ut Johan i köket och hoppa ner.. Det tråkiga är att jag inte kommer kunna se hans reaktion när jag väl landad i snön.. Haha.. Men sugen är jag!

Johan har någon form av speciell firma han jobbar på. Igår fick han ett sms där det stod: "Vi ses efter matchen imorgon" Haha.. Dom fick alltså se matchen innan dom började jobba, lyxigt värre.
Dock hade vi att stå i ändå. Jag och Theo knallade som sagt ut för att handla lite, medans Johan försökte få loss bilen :S Bil jävel till att sätta käppar i hjulen för oss! (kanske verkar konstigt att jag gick när han skulle fixa med bilen, men till saken hör att jag hade försökt och kunde inte bidra med något, plus att Johan har en förmåga att bli smått hysterisk när saker inte går som han vill, då är det bästa att kila iväg) Haha När jag kom från affären hade några från Gävle rörteam kommit hit för att hjälpa till. Dom hade lagt brädor och skottat runt överallt, dom slet och drog och till slut när dom fick upp lite gugning på bilen fick hjulen fäste.. En lättnades suck drog vi alla.
Jag har nu satt upp ett plank där så ingen annan stackare tror som vi, att det går att stå där :S

När vi kom in myste vi ner oss i soffan och här är tanken att vi ska stanna. Jag går inte ut mer i denna kyla. Det knäppa är att här i Gävle verkar det inte spela någon roll hur mycket eller hur varma kläder man har, kylan lixon tränger igenom alla. Till nästa vinter vill jag ha en Skoter med kälke istället för bil. Då ska jag sluta gnälla över skottning här ;) Haha..

Jag väntar paket på posten. Hoppas det kommer idag. Ett från Ramsele och ett från någon annanstans i Sverige :)
Ikväll är det jobb som gäller.




Ibbes fina grabb som vi fick busa med igår!







Tror ni gubbarna blev glada när jag plockade upp kameran och knäppte medans dom slet?
Johan spände ögonen i mig ;) Tog bort den ganska snabbt.. Haha








MÅNDAGMYS PÅ HÖG NIVÅ HÄR HEMMA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0