Mu Bä Dubbel Kvack Dubbel Kvack

Ja vilken natt. Theo somnade gott och sov och sov och sov.. Han och Johan snarkade ikapp..
Men jag då? När tillfälle ges tycks inte John Blund vilja komma :( Jag har sovit två eller tre timmar och dom med saällskap av en inte alls otäck men ganska olustig dröm. Byn tandläkare i en nunnas klänning och hans fru med trellingar i famnen ;) Ja det var natten bravader. Ibland blir jag brydd över vad knäppa drömmar man kan drömma. Men faktiskt så tänkte jag på frun i sammanhaget häromdagen när jag såg mig själv i spegeln, tanken på henne kom upp eftersom hon fött 5 barn och han en gudinnas kropp. Jag har fött en unge och ser ut som en förslappad 50 åring. Kanske var det därför jag drömde om dom? :) Haha Kring halv fem gick jag till datorn, då såg jag ett nytt mail från min farmor, hon hade skickat det vid 04, så jag var ju inte ensam om att vara vaken då iaf.

Nu på morgonen har vi haft morgonmys.
Jag väntade på att vagn tjejen skulle ringa och när jag tittade på mobilen hade jag 2 missade samtal :S Panikartat ringde jag upp och en gubbe med stockholmsdialekt svarade.. "Låg du och sov!?" Och jag svarar: "Öhh näe, jag har varit i tvättstugan" FÖr faktum är att ibland känns det skamlig att säga att man sover på morgonen för av någon anledning tar alla för givet att när man har små barn är man uppe före 06, jämt. Men jag skyllde iaf på tvättstugan fast jag legat i sängen i godan ro.. och gubben fortsätter fråga hur det är medpojken.. och då fattade jag ju att det inte alls var någon som var ute efter vagnen. Det var gubben på Johans jobb, den galna av alla. En riktig stockholmare som kan dra jordens snuskigaste skämt, en sån som min morbror skulle kunna skrattad ikapp med.. Men han låter helt vansinnigt knäpp i telefonen, och säger något sex skämt som slutar med att Johan är i andra änden; Tack och lov tänkte jag. Han hade glömt mobilen hemma och det passade ju utmärkt för jag har som vanligt ringt utöver min ringpott och han gör ju aldrig det så idag kan jag använda hans ;)

På TV;n sjunger dom: MU BÄ DUBBEL KVACK DUBBEL KVACK.. NÄR DU HAR FÅTT EN SVACKA!
Theos favorit pogram och sämre tjatigare inledningsmusik får man leta efter.
Imorse fick jag inte på tv;n och han tittade förtvivlat på mig och undrade nog var barn tv var.. Men efter massa försök gick den igång.


När vagn tjejen varit här ska jag till coop och posta tradera paket. Sen hem och röja lite innan kvällen. Ledig både idag och imorgon :)

Men nu ska jag vila på soffan lite medans Hannas hjälplinje underhåller Theo ;P

Ha en bra dag !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0