Lilla vännen..


Det kliar i näsan.

Vi har sjukstuga här hemma.. Natten var kaotisk. Theo fick två alvedon och vid 23 skulle jag pröva lägga honom.
Johan sov på gästrummet efter att vi kommit fram till att INGET blir bättre av att vi båda är trötta. Theo ville inte sova. Han somnade när jag bar honom, men problemet är att han väger allt för mycket för att jag ska orka bära runt honom.. Han somnade till och vaknade en gång i halvtimmen för att åter igen somna om. Vid halv tre somnade han för sova tre timmar i rad, halv séx åt vi mat igen och sov sen två timmar till.
Jag tror jag bytte överdrag på kudden två gånger för den blev så blöt av hans svett. När jag sen skulle kolla så han hade kissat lyckades han dessutom kissa ner mig vid 02 inatt, men jag var nog så trött så jag knappt reflekterade över det. Haha..


Tröttöga

Nu på morgonen har han varit lite piggare, vi har käkat lite gröt och kollat barntv.
Febern håller i sig men efter alvedon går den ner till 38 iaf.
Johan ska komma hem tidigare från jobbet, då ska jag sticka iväg och handla hem förbyggade. Jag vill inte blir sjuk. Jag dricker energidryck och blundar så fort Theo väljer att somna till lite. Allt för att vara på topp, på något vis vill man kunna ge lite extra när det är sjukstuga. När jag var liten fick jag målarblock och pennor, och ofta hyra en film och jag var sjuk. Men Theo är lite liten för det än ;)


Det är ganska besvärligt att inte vara så pigg och "upp i varv" som jag vill vara..

Imorgon kommer syster och pappa hit. Det kunde inte bli mer passande.
Jag känner mig som en sliten gammal gubbe. Mitt hår ser förjävligt ut, mina ögonbryn ser ut som en vargs päls och vem kan fixa det bättre än lillasyster. Behöver vekligen en rejäl omgång för att kunna se någorlunda ut som jag känner mig iaf. För jag känner mig ganska bra faktiskt :)
Läser varje kväll i "Mitt liv, mitt ansvar" och varje dag dyker något upp som jag kan koppla till boken som sen får mig att må bättre :) Nu ska vi bara se till att få Theo kry så ska vi möta nästa vecka med allt den har att erbjuda.

En film jag längtat efter kommer ut på dvd. Mamma och gänget kommer, Utmaningar på jobbet och annat skoj.

Igår fick jag hem två jackor som jag köpt åt Theo, dessvärre var dom alldeles för stora, men jag ska behålla dom ändå för tids nog kommer han kunna ha dom ändå :)

Nä nu ska jag röjja undra här hemma.
Sovrummet ser ut som jag vet inte vad. Efter natten som varit har vagnen, handdukar, skräp och alla möjliga konatiga saker hamnat där inne.. Allt för att underhålla och pyssla om den ledsna.

Ha en fin dag !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0