Kul på stan!

Bion igår var bra. Jag kan hålla med andra om att det är liten annan berättelse än själva boken, men det var så länge sen jag läste den ändå. Själva filmen var grymt bra. Och dessutom jätte roligt att gå med pappa och syrran!
Vi fick oss en hel del skratt, speciellt innan bion.

Idag när jag vaknade var Theo borta. Första tanken: Johan har klivit upp! Men när jag sen såg att han låg kvar i sängen fick jag smått panik, sen hörde jag att pappa var uppe. Han hade kommit in och hämtat Theo som tydligen legat klarvaken :) Vi fick sovmorgon till 10 :) Härligt.

Sen knallade vi ner på stan och kikade. Fanny köpte en skit snygg väska på Scorett. Jag la ögonen på mina sommar skor, flirtade lite och sen gick vi. Käkade lunch och sen skulle vi kolla på vagnar, för skoj skull. ;)
Det slutade med att vi gick ut därifrån med ny Babytravel Milano. Gissa om jag känner mig nöjd, äntligen kan jag bli kvitt den vagn vi har. Blev inte heller lika dyrt som jag hade trott att det skulle bli.

Viadre till Indiska där vi köpte tre jätte snygga hyllor som vi ska ha upp i hallen, det kommer bli perfekt.
Johan och Pappa ska strax åka iväg för att se på hockey. Pappa nämner att han ska köpa brynäs kläder till Theo!
Jag rynkar skarpt på näsan och säger: "Jävligt onödigt, finns mycket annat han är i behov av än det" Som Modo kläder ;) haha.. Förhoppningsvis kommer det inte hem några brynäs kläder ;)

Jag jobbar ikväll. 19-23. Fanny ska passa Theo tills Johan och Pappa kommer hem från matchen :)
Imorgon åker vi nog med en TV till Lovisa, vore underbart att få mer plats i vårt sovrum igen.
Snart en ny vecka igen. Föräldragrupps träff, Jobb, Besök av Cricko och massa av planering!

Har ju en Göteborgstripp att se fram emot snart. Kanske börjar det bli vår där då? Älskar att åka söderut när våren kryper fram.

Nu ska jag ringa Tessan och berätta att hon hade rätt i att det var på måndag vi skulle till BVC och inte tisdag ;) haha.








Ha en fin kväll!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0