Fredagskväll

Johan ville gå hem från stan. Så jag tog bilen själv och hann ju med att slå in hans present tills imorgon också :)
På vägen hem i en korning här på Brynäs såg jag Cesar (en av praktikanterna på Brynjan) så jag tutade och skulle som svänga in och stanna för att säga hej. Glömde helt av att jag var i en fyrvägskorning så det blev kaos.
Funderar fortfarnade på om han som gav mig körkortet var nykter den dagen. Aja, det slutade med att jag tuatde igen och dom fick sig ett gott skratt..

Johan har fixat upp lamporna jag köpte på dollar. Vi var på CO och köpte sladdar. Han i affären var snäll och hjälpte oss så vi kunde få en "vanlig" förlängning med en lamp knapp på. Tack för det. För även om Johan säkert hade kunnat gjort det också skulle det nog tagit halva dagen så det var lika bra. Det blev iaf super mysigt med lamporna. Bättre sent än aldrig. Suktade efter min lilla Buddha staty också ;) Men den köper jag i Göteborg istället.

Johan har åkt iväg för att handla. Lördagsgodis till mig och Tacos till middag :) Dessvärre verkar det blir melodifestivalen på tv :S Men dom brukar ju ha snygga kläder på sig om inte annat.
Jag har svirat om till Mjukbrallan och Theo ligger naken och fiser.
Ska snart ta ett bad och sen somna en stund i soffan!

Ha en bra kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0