Julkort och tidig morgon..

Theo vaknade 02.30, kändes lite väl tidigt men efter en timmes försök att få honom somna gav jag upp.. Så nu sitter vi här, morgon frächa och pigga? Eller?
Pappan skulle få en välbehövlig sovmorgon idag, så han sover. Likaså Fanny och Svärfar. Så som man ska göra den här tiden. Å andra sidan är det kanske inte så konstigt då han sov FYRA timmar på dagis igår. Måste säga till om att han inte får sova så länge. Får skylla mig själv för när han strulade på nätterna tidigare sa jag att han fick sova just som han ville huvudsaken han fick sömn, men nu sover han ju bra, även på dagarna tydligen :)


Jag är HEMMA :) Underbara hemma. Igår mötte Johan, Theo och Harry upp mig på birsta. Jag köpte en tidig julklapp som vi fått av mamma.
Sen åt vi middag på Ikea allihopa innan vi åkte hem. Gårdagskvällen bestod av stök, stök.. klappinslagning och pyssel.

Idag ska jag handla julmat med farmor :) Det ska bli roligt. Jag ska hämta henne klockan 10 sen åker vi till IcaMaxi. Efter det ska jag göra lite julgodis och förbereda det som förberedas går. En härlig middag bestående av chili con carne ska göras, jag har längtat efter det men får inte göra det på jobbet längre då jaggjort det för ofta ;)






Theo hittade sin tomtedräkt, så idag ville han vara tomte :)




Kameran var intressant, men den är strängt förbjuden att leka med..






Mina nya leggings från HM.




Min prins.

Det är VÄLDIGT skönt att komma hem efter fem dygn.






Jag fick ett mail häromdagen om att min beställning av julkort inte gått igenom :( det blev något fel med betalningen...




Men så här skulle det sett ut. Så GOD JUL :)


Nu käkar vi leverpastejsmackor och myser.
Tänk att det är likadant varje år. Jag lyckas (detta år utan att ens anstränga mig) lista ut vad jag ska få i julklapp. Så nu vet jag av dom flesta ;) Suprise.

Ha en fin dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0