Äntligen lite ordning..

Det håller inte, jag "orkade" inte gnugga soffan idag med. Feberna har gett med sig aning.. Så idag har vi fått diverse gjort på förmiddagen.. Jag har ÄNTILGEN fått tummen i arslet och rensat min garderob. Känns som en stan fallit från hjärtat.. Städade i sovrummet när jag ändå var igång.. Plagg som jag köpt och trott att jag "kommer i nästa sommar" och haft en otrolig förkärlek till, dom har idag slängt och visa ska till Theos kusiner, kanske finns det något dom kan ha.. Nu är det ur världen och jag behöver inte stå en timme för att hitta just den tröjan bland den där högen som bara varit släng i garderoben.

Vi har putsat i vardagsrummet och vattnat blommorna (JA, jag kom ihåg blommorna) Vi köpte nya på ICA MAXI förra veckan. Jag valde garderobsblomman, då den är svårast att ta död på.. Men nu kom jag faktiskt ihåg :)










Det är fint väder ute idag.. Men kallt.




Theo diggar Winnerbäck och sitter nöjt och tittar på då jag går lös här hemma..



Våran lilla kille börjar bli en liten tjockis :) <3



Mina vänner brukar ofta säga att jag grubblar för mycket. Och det har blivit bättre ett tag, jag brukar inte grubbla lika mycket, "Ska du fundera på det en kvart också? :- Stockholm Boogie" Utan om något blir tokigt brukar jag försöka släppa det och ta nya tag.. Men igår kom dom där tankenötterna och grubblerierna tillbaka.. Blev vansinnig, låg till nästan halv två och funderade över allt mellan himmel och jord. Vid halv ett minns jag att jag tänkte att om inte klockan vore så mycket skulle jag ringt Ronja och bett henne säga åt mig.. Men tillslut gav jag upp, hur mycket jag än grubblade kunde jag inte hitta dom lösningar och svar som jag behövde.. Hade nog bara en dålig kväll kanske..

Men då vi vaknade idag och väl kommit upp kändes allt så mycket bättre. Och Theo var på strålande hurmör.. Han skrattade via webben så moster fick se igår. Kanske kan han bjuda sin mormor på ett leende ikväll..

Det blir iaf IDOL FINAL för mig ikväll..


Vi har kollat lite tv, och nu sover Theo så jag ska sätta igång att röja i köket istället

Ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0