Sista kvällen i R.

Jag är världens lyckligaste människa :)

Sista kvällen i R. Idag har jag slappat kan jag lova. Tog en tur på Ica och hanlade. Insåg att jag ligger efter i pocket läsningen då det kommit super många nya böcker som verkar bra. Läste ut "Aldrig fucka upp" igår kväll, den var bra. Har varit med mamma och Fanny hela dagen, men eftermiddagen packade jag ner Theo i vagnen och gick för att hälsa på Maud. Min bästa väns mamma. Det var trevligt. När jag kom hem därifrån kom pappa ner hit för att umgås lite med oss innan vi åker tillbaka imorgon.

Rikard ringde under dagen och imorgon kväll blir det hockey :) Modo Brynäs.. Då får Johan vara Theo, dom har ju saknat varandra såklart. Just nu är han med sin moster :) Han skrattar så fort Fanny dyker upp. Kul!

Det är så mysigt att vara hemma och jag stortrivs, men det ska bli skönt att komma tillbaka också, till rutinerna och Johan. :)

Nu blir det kväller här hemma, om Theo vill somna förståss. Hoppas på att vara hemma innan tre imorgon så jag får träffa Lina och lilla Malou en snabbis :) Har mycket att se fram emot nu så tiden kommer gå fort.

Bara två veckor kvar till övik och allt vad det innbär. Längtar!

Ha de bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0