Torsdagen

Dålig palnering :) Blir ständigt påmind om Urkult på facebook, Sofia Karlsson, Stefan Sundström ska så klart dit. Men inte jag.. Första året på väldigt många som jag inte kommer vältra omkring bland tälten och njuta av stämningen där borta. Dålig planering av oss. Ingen katastrof men jag kan inte förneka att det känns en gnutta trist att kunna vara där.
"Tack och lov" är ju min urkults kompanjon Jessica även på tjocken och kommer heller inte tälta och vältra :) Så hon får en slant till att köpa ett hippie plagg åt lillen det blir min uns av årets Urkultsfestival och nästa år, om allt går som det ska ska jag vältra runt med ett barn där istället,. det är ju charmen med festivalen :P

Igår kväll kom Lovisa hit, det var super trevligt! Det roligaste av allt var att hon bestämt sig för att stanna i Gävle, hon kommer alltså tillbaka till hösten, och det känns jätte roligt. Då har hon även en annan lägenhet som hon trivs bättre i :) Vi träffas inte så jätte ofta men då och då och det känns super bra att ha henne här! Jag hoppas på en eventuell midsommar med henne också :)
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, bland annat ska hon hjälpa oss med att inreda barnrummet som det lät ;) Det blir ett barnrum inspererat av Äntligen hemma och Lovisa tycker till och med att det är roligt att måla, och är dessutom duktig på det. Så i Augusti blir det kanske en makeover ;) Jonas kom också ner så det blev en trevlog kväll med jordgubbar, snack, fotboll och dokumentär :)



Imorse var Johan uppe före 06, dom får sluta tidigt imorgon och därför tidigare mornar.. Men då har vi hela fredageftermiddag tillsammans med tid för packning och annat stök här hemma.. Och på Lördagen blir en hel dag med flytt, som tur är ska Matte och Jonas vara snälla och hjälpa till, vi har ju inte så mycket tunga saker men sängen, tv´n, soffan och några av kartongerna slipper jag helst att lyfta, skulle inte orka även om jag inte var gravid.. Så det är tur med lite hjälpande händer. På söndagen ska det tydligen bli 28 grader varmt.. Så då släpper vi allt som har med flytt att göra och ägnar dagen i solen om det blir så :)

Jag och Johan gick igenom IKEAS hemsida igår och skrev en lista med vad som skulle inhandlas till den nykommande familjemedlemmen.. Fick lite rysningar när jag tänkte på a´llt vi kommer behöva utöver det, gardiner, gardinstångar, mattor.. Det är ju en 4a vi ska fylla ut, men som tur är behöver vi ju inte stressa, vi har ju allt det nödvändigaste och det får ta sin tid med det övriga.. :)

Nu ska jag ta tag i disken och det andra !

Hoppas ni har en bra dag i det ganska tråkiga vädret?

Kommentarer
Postat av: Cissi



Jag har nåra överblivna gardinstänger från IKEA, som vi inte kommer att använda, de är för långa, du får gärna ta dem :-)



Kram

2009-05-28 @ 13:27:34
URL: http://cissi.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0