Tisdag

Igår ringde Hanna mig :) En vänfrån tiden på Tjörn, hon var hemkommen från mer än tre månader i sydamerika och ville hälsa på.. Hon kunde dock bara idag och det var enda dagen jag inte kunde, så klart. Typiskt. Men det kommer fler tillfällen, skulle verkligen vara roligt att träffas. Det är egentligen jag som borde åka till Uppsala, eftersom hon redan varit här en gång. Hoppas vi hittar en annan dag som passar! Hon hade tydligen bilder från familjen som vi bodde hos i Nicarauga också :) Spännande..

Kvällen igår blev hur seg som helst för mig. Johan drog på fotboll, och jag satt vid datorn och fastnde vid msn, surrade med syrran i en evighet ;) men det var roligt! Ringde Ronja och pratade lite och hittade en annons på internet som jag bestämde mig för att vi skulle åka på. Johan skulle vara hemma vid nio.. Jag ringde vid halv nio och då ville han ha skjuts hem, han frös och fotbollen hade varit tråkig (som vanligt) ;) Så vi åkte till bomhus och fyndade en spjälsäng och skötbord istället.. Efter massa bök och stök fick vi in det mesta i förrådet men nu går det knappt att öppna den dörren för då rasar allt samman så vi låter den ytan vara ett tag tills vi kan tömma, det är ju inte länge kvar nu.

Idag var jag lite väl morgon trött, men jag tvingade mig upp halv 8.. Ska packa väskan för ett yoga pass ikväll och sen knalla till frissan. Ikväll blir det nog städ, skaförsöka få så mycket gjort sommöjligt denna kväll så jag och Lovisa kanske kan åka till Hemlingby och promenera lite på Onsdag..

Vakna med the voice står på tv men jag tycker inte det är så bra, mest tjat.. :S Blomflugorna har återigen attackerat vårt hem och jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag går med soporna varje dag, har tvättat kaklet med diskmedel eftersom det tydligen ska hjälpa, men dom finns kvar ändå, och jag tycker dom är äckliga?

Vädret är dåligt idag med, ingen sol till synes, men vad gör väl det när man ändå ska sitta i skolbänken under eftermiddagen? Inte mycket.

Nu ska jag grejja klart här hemma innan det bär iväg..

Ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Jessica B

Kul med spjälsäng! Vad blev det för någon? Bra att ni köpte det beg, ingen idé att punga ut en massa pengar för något som man kan få i samma skick för lite och ingenting.



Vi hörs kram

2009-05-05 @ 17:10:47
URL: http://spunkan.blogg.se/
Postat av: Cissi

...Annars hade vi juh ett skötbord som ni kunde få låna sålänge :-)



Ang. blomflugorna...Gör en drink av Vatten, vitvinsvinäger, hounung, saft och 2 droppar diskmedel...Ställ det vi kranen. Funkar utmärkt!

Så får ni snart massvis med lik i köket ;-)



Kram kram

2009-05-05 @ 19:27:29
URL: http://cissi.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0