Lördag

Dagen började med att slå upp ögonen halv elva. Klockan 12 var jag och Johan på Gasklockorna, brynjans ungdommar skulle dansa och sjunga och jag ville lyssna :) Johan åkte för att handla och fixa inför kvällen men jag ville stanna så jag var kvar där ändå till halv se. Det var enormt roligt att se alla barn och ungdommar bjuda på sig själva och dom var tok duktiga. Det var andra uppträdanden där också så dagen var kanon kul! Sen bar det av till Bomhus, till Johans syster, Grillning och mys ute på deras altan, mycket folk :)

Jag har nyss kommit hem efter att ha släppt av Johan och grabbarna på stan, det är ju crusing här ikväll. Jag hamnade framför datorn, för hur barnsligt det än är så har jag lite svårt att sova när Johan är ute och svirar ;)

Jag har abstinens efter min kamera och tycker inte alls att det är lika roligt att blogga längre när jag inte kan lägga in bilder :S Men jag tycker att den borde komma snart. Eller att jag får en ny inom kort.
Det är bara skit på tvn och jag ska njuta av sovmorgon imorgon också, efter den är det en hel hög tvätt som ska vikas och lite annat att stå i här hemma..

Men nu ska jag glo på de stunt som visas på tvn :)

Ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0