12/5

Igår var det en rätt kass dag faktiskt. Mötet på försäkringskassan gick bra, han var noga med att visa hur vi skulle göra osv. Ska öppna e legitimation åt mig och Johan, då skulle allt tydligen vara enkelt, som en bagatell. Mina erfarenheter av försäkringskassan är verkligen inte att någon ska kunna vara en bagatell, men om han säger så,. så kanske..

Efter det åkte vi och köpte blommor som skulle till graven. Blir ju alltid lite deppig av att vara där och Johan blev väldigt ledsen.. Vi åkte och handlade och gjorde soppa hemma, slog på änglagård för att få tankarna på annat.
Utöver det så fick vi ett skambud på lägenheten, pinsamt, patetiskt och jag hoppas verkligen inte Johan säljer för det pris han gav oss.. Då fortsätter jag hellre kämpa, eller så testar han oss bara, men att vi går med en dylik prutning kan han glömma.. Så gårdagen var en dag av motgångar..

Men idag hoppas vi på en bättre dag !
Min matte lektion uteblir, så det enda som står på schemat är yogan.
Några roliga saker har hänt iaf, vi fick veta vilket kön det var på ultraljudet, men ett flertal människor har nu påstått att det är det motsatta.. Lite spännande att det slår drill i huvudet :) Men jag är ganska säker ändå!
Förhoppningsvis kommer syster på torsdag kväll !


Ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Lita mer på ultraljudet än på vad folk säger =) Hoppas det löser sig med flytt och allt det dära. Jobbiga människa och komma med skambud!

2009-05-12 @ 14:33:00
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0