Vilka kontraster..

För några minter sedan spydde jag ur mig ilska här i bloggen över våra ilnadproblem med hantverkare och matte lösningar.. sen loggade jag in på en annan blogg som jag följt några månader. Sabinas kamp. Bloggen har handlat om:

Urkilpp ur hennes blogg.
" En 34årig träningsgalen kvinna med två flickor Melinda 12år och Julia 8år ( som har PWS samt autism ) varannan v. Som levde ett alldeles vanligt liv tills den 6/11-06 när jag fick beskedet om att jag fått hudcancer malignt melanom, har sedan dess opererats och behandlats med cellgifter. Har nu en obotlig cancer som man försöker bromsa. DT-röntgen 16/1-09 visade spridning till hjärnan och minskade drastiskt min tid! Min vardag nu är att kämpa och hitta ett sätt leva med sjukdomen och vardagen som trots allt går vidare. Och glädjen och lyckan att ha en underbar man"

Det har varit med sorg och glädje jag läst om hennes med och motgångar i livet. Dom senaste dagarna har det varit lite nervöst att trycka enter in på hennes blogg, eftersom hon legat på sjukhus och varit väldigt sjuk. Men jag tryckte och möttes av ett tråkigt besked. Hon gick bort i natt... Jag tänker på hennes familj, man och barn och hur jobbigt dom måste ha det just nu.. Helt plötsligt blev problemen med fönster och matte så minimaliska.. :S Det är otäckt.
Men jag skänker alla tankar till Sabina och hennes familj en dag som denna. Gör det ni också...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0