"bocka av det tråkiga från listan"

Har nyss suttit och pratat med försäkringskassan. Men en väldigt trevlig människa som kunde förklara på ett sätt så jag begrep :) Tycker vissa saker som har med föäldrapenning och annat kan vara invecklat, men det är jag det.
Men hur svårt ska de vara att få fram ett arbetsgivarintyg? Jag har föröskt på tok för länge iaf, och börjar tröttna.. Det ska väl inte vara så svart att skicka ett papper eller?

Igår pratade jag med pappa, han ska betala mina gravidyoga lektioner, super snällt tycker jag då jag ansåg att det var lite väl dyrt :S Men jag tror jag kan tycka att det är roligt :) Iaf roligare än att hänga med Johan på gymmet.. Jag kommr nog aldrig kunna tycka om att gymma.. Jag och Lovisa ska gå på vatten gympa framöver också :) Ska bli roligt.
Ska se om jag kan lyckas få med mig Johan på morgon sim imorgon bitta, förmodligen ingen hitt då han äntligen har sovmorgon, men vem vet. Mest gamla damer, så mina skavanker på kroppen känns inte alls lika problematiska näst intill deras vackra men ack så sarjade kroppar :)

Ja, idag har varit en sån här "bocka av det tråkiga från listan" dag.. Som jobbiga samtal, som börjar i lång kö och slutar med att man ändå inte bli klok :) Förutom den snälla människan på försäkringskassan.

Har passat på att boka en ny tid för spraytan, lagomt till påsk, i dessa tider är man ju så ljuvligt gyllenbrun ;) haha
Påsarna under ögonen lyser svarta medans resten av kropper skiner i vitt.. Solarium känns inte som ett altarnetiv, ävenom det skulle vara väldigt skönt. Lika skönt som ett varmt bad.. Har forfarande inte förlåtit pappa för att han bytte ut karet mot en dusch! Inte mamma heller !

Nu ska jag ta reda på vart johan är och fråga om han har lust att åka till Stadium!

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Att låta bli solariet är en bra idé. Vem vill ha bestående pigmentfläckar på kuppen?! Spray-tan är det delade meningar om, men man ska nog inte spraya för ofta. Jag har solat 3 gånger och känner mig redan sååå mycket fräschare. =)

2009-03-05 @ 22:26:06
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0