Teknik krångel..

Jag tycker inte om teknik.. Nu ska vikariepoolen som jag jobbar via byta från telefon bokning till internet :S har suttit med t support i andra änden av lurer halva morgonen för att fixa detta och få någon ordning på min användare me inget tcks fungera, efter två timmar hade jag lyckats registerat två turer :S

Andra halvan av morgonen har jag städat, pratat med aretsförmedlingen! och bokat visning på en lägenhet ikväll. Det var ine dn lägenhet som Johan ville ha men hanvar villig att ta sig en titt ändå.. Jag tycker den verkar fin.

Måndag idag och ny vecka.. som verkar fullspeckad. Imorgon har lektion och möte på arbetsförmedlngen.. Onsdag är det ultraljudet och ev jobb på kvällen :) torsdag är lekion och jobb. På fredag kommer förmodlingen mäklaren hit och som det låter tycks det ljusna i säljar tider? Jag håller tummarna, skulle kännas förjävligt om Johan inte får ut det han lagt ut på lägenheten, och hur det än slutar så blir vi tvugna att sälja.. Så det blir isf bara att bita i det sura äpplet..

Jag ska över till Emma om en stund.. Sen är det personalmöte innan visningen.
Hoppas ni får en bra vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0