Fredag igen

Då var helgen här igen..
Gårdagen var katastorfal för mig.. Kändes dom årets motiagste dag och när Johan kom hem fick han inget annat möte än en ledsen och tjurig soffpotatis.. Usch! Ja, hur som helst så träffade jag ju Malin på brynjan, och en dos av henne så kändes det genast lite bättre! Bestämde mig till slut för att gå på quizen ändå. Tänkte att det kunde vara bra att tänka på annat än tråkigheter. Så Malin hängde med hem, sen åkte hon jag och Johan ner till Herat Break. Där var Camilla, Peter, Emma och lite senare kom Robin. Vi vann inte, vi varnog inte ens nära. Men tänk vad en värmländsk trubadur som spelar ljuvlig musik kan muntra upp humöret. Vi åkte hem direkt efter quizen, runt 23..

Idag är har det bättre humöret kommit ikapp mig, men hela jag är i obalans ändå och jag tycker inte om att ha de så..
Tog en liten sovmorgon till 9 idag och sen tog jag en promenad. Ronja ringde :) och jag gick till banken.
Gick till gallerian där Johan jobbar och sa hej! Sen knallade jag hem igen. Har diskat och kommit på hur otroligt lat jag blivit. Har inte lust med någonting i denna lägenhet.. Vill bara fly så fort jag sätter foten innanför dörren. Jag borde bära ner lådor i källaren, plocka undan alla miljoner prylar som ligger utspridda (verktyg, fogsprutor, skruvar, såg, skidor,) men jag orkar inte.. :S för även om jag skulle plocka undan skulle de ändå dras fram igen eller "vart är den där?" "vart har du lagt det där?" så det kan lika gärna ligga framme tills ägaren bestämmer sig för vart alla oändliga saker ska få plats ;) haha.
Ikväll ska vi städa, tvätta och se lets dance. Jag ser fram emot en hemma kväll med Johan. Problemet blir bara när han tar fram fogen till köket och ska göra klart det sista :S Brukar kunna bli ett sju dundrans liv här hemma då.. Men jag håller mig antagligen undan tills skiten är färdigt.. :)

Imorgon är bär det av till Ockelbo tidig morgon för att hämta hem vagn, bilstol, vagnskydd och skötväska som vi köpt. Sen ska jag avnjuta en eftermiddag på stan med Lovisa.
Det känns som tvätthögen stirrar på mig och jag kan inte låta bli att undra hur många maskiner tvätt vi samlat ihop en här gången!? Surrade lite med Sebben under prommisen, vi ska plocka upp honom i huddik på vägen hem till påsk.. :)

Är det tillåtet att ta en power nap fast man egetligen har tusen andra "to dos"?

Ha en bra fortsatt fredag!

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Såklart du ska unna dig en power nap! Du behöver mycket vila nu innan förlossningen.

2009-03-28 @ 08:34:29
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det är alltid tillåtet att ta en power nap :p

2009-03-29 @ 00:34:26
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0